Pete Davidson: Στην αποτοξίνωση έπειτα από μάχη με διαταραχή μετατραυματικού στρες

12:10 29/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Pete Davidson βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης αφού παλεύει με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και μετατραυματικό στρες, όπως αναφέρουν πηγές στο Page Six.

Ο κωμικός νοσηλεύεται στην ίδια εγκατάσταση στην Πενσιλβάνια όπου ο στενός του φίλος John Mulaney ζήτησε βοήθεια αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, όπως ανέφεραν οι πηγές.

Ένας φίλος είπε: “Ο Pete πηγαίνει τακτικά σε κέντρο αποτοξίνωσης για “συντονισμό” και για να κάνει ένα ψυχικό διάλειμμα, οπότε αυτό συμβαίνει.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson (@petedavidson.93)

Η παραδοχή του έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την επικεφαλής της φιλοζωικής οργάνωσης PETA επειδή άφησε ένα υβριστικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της.

Αυτόν τον μήνα, επίσης, του απαγγέλθηκε κατηγορία για απερίσκεπτη οδήγηση, αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Μια στενή πηγή δήλωσε στο Page Six: “Όποιος γνωρίζει τον Pete ξέρει ότι πάντα θα βγει μπροστά και θα ζητήσει βοήθεια όταν ξέρει ότι τη χρειάζεται. Έχει πολλούς ανθρώπους στη γωνία του που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν και είναι περήφανοι γι’ αυτόν.”.

Ο φίλος λέει ότι ο κωμικός – ο οποίος ήταν μόλις 7 ετών όταν έχασε τον πυροσβέστη πατέρα του, Scott, στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου – “κάνει ένα διάλειμμα ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στον εαυτό του και να μάθει να αντιμετωπίζει καλύτερα τα θέματα μετατραυματικού στρες.”

Keywords
Τυχαία Θέματα