Prince: Το κλασικό “Diamonds and Pearls” του 1991 θα επανεκδοθεί με 47 ακυκλοφόρητα τραγούδια

17:13 25/8/2023 - Πηγή: InStyle

Οι θαυμαστές του Prince θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε νέα μουσική από αυτόν σύντομα, επτά χρόνια μετά τον θάνατό του.

Η Paisley Park Enterprises ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι το άλμπουμ Diamonds and Pearls των Prince & The New Power Generation του 1991 επανακυκλοφορεί.

Η επανέκδοση, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου μέσω της Paisley Park Enterprises σε συνεργασία με τη Sony

Music Entertainment και τη Warner Records, θα περιλαμβάνει 47 ακυκλοφόρητα κομμάτια που δεν έχουμε ακούσει ποτέ.

Το Diamonds and Pearls, το οποίο ήταν το 13ο άλμπουμ του εκλιπόντος αείμνηστου σταρ και το πρώτο του με την υποστήριξη των The New Power Generation, θα είναι επίσης για πρώτη φορά remastered. Η επερχόμενη κυκλοφορία περιλαμβάνει remixes και B-sides από την εποχή εκείνη, καθώς και περισσότερες από δύο ώρες συναυλιακού υλικού από το μουσικό θησαυροφυλάκιό του.

Μαζί με την ανακοίνωση, η πλευρά του καλλιτέχνη μοιράστηκε δύο κομμάτια. Οι Paisley Park Enterprises έδωσαν στη δημοσιότητα τα ακυκλοφόρητα “Alice Through the Looking Glass” και “Insatiable (Early Mix – Full Version)”, στα οποία οι φαν μπορούν να ακούσουν στίχους και ενορχήστρωση που αργότερα κόπηκαν.

Prince Michael Jackson: Ο γιος του βασιλιά της pop μιλά για τον πατέρα του και συγκινεί -” Τον σκέφτομαι κάθε μέρα”

Η ειδική επανέκδοση θα είναι διαθέσιμη για download και streaming, καθώς και σε διάφορες φυσικές μορφές σε βινύλιο και CD. Συνοδεύεται από ένα φωτογραφικό βιβλίο 120 σελίδων, με δοκίμια και ένα πρόλογο από τον συνεργάτη του Prince/ράπερ Chuck D, μια μίξη Dolby Atmos του άλμπουμ σε Blu-ray, καθώς και ηχητικό και βίντεο από μια συναυλία όπου ο Prince έκανε μια προεπισκόπηση της περιοδείας Diamonds And Pearls Tour στο κλαμπ του στη Μινεάπολη, το Glam Slam, στις αρχές του 1992. Όλες οι εκδόσεις του remastered άλμπουμ είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prince (@prince)

Το κλασικό άλμπουμ περιελάμβανε επιτυχίες όπως τα “Gett Off” και “Cream”, τα οποία έφτασαν στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, ενώ στη συνέχεια έφτασαν σε πολυπλατινένια πιστοποίηση στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ήταν η πρώτη κυκλοφορία που ο hitmaker ηχογράφησε με την τότε νέα του μπάντα και τους έδωσε μια σπάνια πίστωση στο άλμπουμ, κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν μόνο με το συγκρότημά του The Revolution.

Keywords
Τυχαία Θέματα