Rupert Murdoch: Ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για πέμπτη φορά στα 92 του

09:44 8/3/2024 - Πηγή: InStyle

Γαμήλιες καμπάνες για τον Rupert Murdoch, ο οποίος αρραβωνιάστηκε και πάλι. Η μνηστή του είναι η Elena Zhukova, 67 χρόνων και συνταξιούχος μοριακή βιολόγος.

Ο πρώην πρόεδρος της Fox και του News Corps, 92 ετών, πάει τη σχέση του με τη Zhukova σε άλλο επίπεδο, αφού ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες του γάμου.

Την Πέμπτη, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Murdoch και

η Zhukova θα παντρευτούν αυτόν τον Ιούνιο. Θα είναι η πέμπτη φορά που ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης λέει “I do”, και αυτήν τη στιγμή είναι ο έκτος αρραβώνας του.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και η μέλλουσα νύφη του άρχισαν να βγαίνουν το καλοκαίρι και οι προσκλήσεις για τον γάμο έχουν ήδη σταλεί. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον αμπελώνα και το κτήμα του Murdoch στην Καλιφόρνια, Moraga, όπως μετέδωσαν τόσο οι Times όσο και το ABC News.

Rupert Murdoch, 92, announces engagement to girlfriend Elena Zhukova, 67, and reveals plans to marry in June https://t.co/zzSTknhwbW pic.twitter.com/BEte4zdeF5

Daily Mail Online (@MailOnline) March 7, 2024

Η Zhukova και ο Αυστραλός μεγιστάνας λέγεται ότι γνωρίστηκαν μέσω της τρίτης συζύγου του Wendi Deng, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι την Daily Mail.

Ο Murdoch και η Deng, 55 ετών, παντρεύτηκαν κρυφά στο γιοτ του στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το 1999, περίπου δύο εβδομάδες αφού οριστικοποίησε το διαζύγιό του από τη δεύτερη σύζυγό του Anna Maria Torv, μητέρα των τριών παιδιών του Elisabeth, Lachlan και James. Λίγα είναι γνωστά για την αείμνηστη πρώτη σύζυγο του Murdoch, Patricia Booker, με την οποία μοιράστηκε μία κόρη με το όνομα Prudence.

Ο Murdoch και η Deng γνωρίστηκαν στο Χονγκ Κονγκ το 1997. Σε συνέντευξή της στη Vogue το 2016, η Deng είπε στο περιοδικό ότι ήταν το μόνο στέλεχος από την Κίνα, που εργαζόταν τότε στη Star TV που ανήκε στον Murdoch.

“Δεν νομίζω ότι θεωρούσα ποτέ τον εαυτό μου απλώς μια πλούσια σύζυγο“, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη. “Όταν πρωτοξεκίνησε η E-Trade, ήμουν στο σπίτι και διακινούσα μετοχές”.

Ήταν παντρεμένοι για 14 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η Deng προστάτευσε τον Murdoch από έναν δράστη που πέταξε πίτα. Ο τελευταίος αρραβώνας του ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2023 με την Ann Lesley Smith, αν και το ζευγάρι τον ακύρωσε τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Η Zhukova είναι επίσης διαζευγμένη, αφού προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Alexander Zhukov, έναν δισεκατομμυριούχο επενδυτή στον τομέα της ενέργειας, ο οποίος τώρα διαμένει στο Λονδίνο ως Βρετανός πολίτης, ανέφεραν οι New York Times.

Πριν έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν κάτοικος Μόσχας. Ειναι η μητέρα της Dasha Zukhova, της πρώην συζύγου του Roman Abramovich.

Keywords
Τυχαία Θέματα