Sam Asghari: Ούτε σεντ από τα απομνημονεύματα της Britney Spears αξίας 15 εκατ. δολαρίων

11:51 24/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears έχει βγάλει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια από τη συμφωνία για το βιβλίο της, αλλά ο εν διαστάσει σύζυγός της, Sam Asghari, δεν θα μπορέσει να αγγίξει ούτε ένα σεντ από αυτά, λένε πηγές στο Page Six.

Η σταρ, η οποία έχει εξομολογηθεί ότι ήταν “λίγο σοκαρισμένη” από τον χωρισμό τους, θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της με τίτλο “The Woman

in Me” στις 24 Οκτωβρίου.

Sam Asghari won’t get a penny from Britney Spears’ $15m memoir https://t.co/AYO937gFRd pic.twitter.com/cYtv2W5tdS

— Page Six (@PageSix) August 23, 2023

Αλλά ο Asghari, 29 ετών, δεν θα μπορέσει να επωφεληθεί από κανένα μέρος του βιβλίου, ακόμη και αν η Spears αποφασίσει να μιλήσει για το τι οδήγησε στη διάλυση του γάμου τους έπειτα από μόλις 14 μήνες, μέσα στις σελίδες του.

Εν μέσω αναφορών ότι ο Asghari υπέγραψε μια συμφωνία που θα του έδινε ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο γάμου σε περίπτωση χωρισμού, είπε μια πηγή που γνωρίζει: “Η Britney και ο Sam έχουν ένα εντελώς σιδερένιο προγαμιαίο συμβόλαιο. Δεν παίρνει ουσιαστικά τίποτα – δεν υπάρχουν εκατομμύρια, και σίγουρα δεν θα επωφεληθεί από το βιβλίο της, αυτό είναι δικό της βιβλίο.”

Η Spears ξόδεψε μια περιουσία σε ιδιωτικά τζετ και πολυτελείς διακοπές για τον Asghari, ο οποίος συχνά την άφηνε μόνη της για μήνες, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον της σταρ.

Η αποκάλυψη ότι τα έσοδα από το βιβλίο της Spears δεν πρόκειται να μοιραστούν με τον Asghari έρχεται έπειτα από χρόνια ερωτημάτων σχετικά με τα οικονομικά της.

“Όταν η Μπρίτνεϊ μπήκε στo καθεστώς επιτροπείας, ήταν ουσιαστικά απένταρη”, ισχυρίζεται πηγή που γνωρίζει την κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα