Shakira: Νέος πονοκέφαλος για την Κολομβιανή σουπερστάρ – Τι συνέβη

18:19 24/4/2023 - Πηγή: InStyle

Δεν σταματούν οι αναποδιές για τη Shakira, η οποία παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια που είναι αφιερωμένα στον πρώην της, Gerard Piqué μετά τον άσχημο χωρισμό τους, δεν προλαβαίνει να μετρά προβλήματα.

Τώρα, μετά τη μετεγκατάστασή της από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι, όπου διαθέτει μία εντυπωσιακή έπαυλη, αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων, η Shakira βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο πονοκέφαλο.

Το σπίτι, το οποίο

αγόρασε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είναι γεμάτο τερμίτες, οπότε η Κολομβιανή σουπερστάρ, τα δύο παιδιά της και οι γονείς της αναγκάστηκαν να νοικιάσουν ένα άλλο σπίτι μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Όμως, και αφού αντιμετωπιστεί το θέμα με τους τερμίτες, φαίνεται πως η Shakira θα μετακομίσει ούτως ή άλλως. Προφανώς, η έπαυλη των 10 εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει αρκετό χώρο για τα δύο παιδιά της, τους γονείς της και την ίδια. Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, η Κολομβιανή σταρ έχει βγει στους δρόμους της Φλόριντα, συνοδευόμενη από μεσίτη και τον αδελφό της Tonino, σε αναζήτηση του ιδανικού σπιτιού.

Σύμφωνα με τη Sun, η Shakira είναι διατεθειμένη να δώσει έως και 50 εκατ. δολάρια για ένα νέο σπίτι. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Shakira, το νέο σπίτι πρέπει να διαθέτει στούντιο ηχογράφησης, χώρο για τα δύο παιδιά της και τους γονείς της, Nidia Ripoll και William Mebarak.

Μέχρι στιγμής, η Shakira “νοικιάζει ένα παραλιακό σπίτι αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων”, αναφέρει η Sun, αλλά το μεγαλύτερο μέλημα της Κολομβιανής είναι να βρει ένα σπίτι που να έχει αρκετό χώρο για όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που χρειάζεται ο πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα