Tom Cruise: Δέχεται απειλές κατά της ζωής του – Αυξάνει την ασφάλειά του

Ο Tom Cruise προσέλαβε ομάδα ασφαλείας, αφού ο ίδιος και ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie δέχτηκαν απειλές από έναν πρώην εργαζόμενο.

Ο σταρ και ο σκηνοθέτης του Mission: Impossible ζήτησαν τις υπηρεσίες ομάδας ασφαλείας αφού ένας παραγωγός κασκαντέρ απολύθηκε, κάτι που οδήγησε “σε άγριες διαμαρτυρίες” και “φόβους για περαιτέρω αντίποινα” ανέφερε η Sun.

Μία πηγή από τα γυρίσματα

της ταινίας είπε στην εφημερίδα: “Ο Tom και ο Chris ακόμη εργάζονται στο Mission: Impossible 8, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δυσάρεστα με πρώην μέλος του συνεργείου και τώρα δεν ρισκάρουν“.

“Είναι κάπως η τέχνη που μιμείται τη ζωή, στα γυρίσματα έχουμε αυστηρή προστασία και απειλές και τώρα το ίδιο συμβαίνει πίσω από τις κάμερες“.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε ανατεθεί στον εργαζόμενο να βρει τοποθεσίες για να γυρίσουν σκηνές, περιλαμβανομένης μίας που θα αναπαριστούσε σιδηροδρομικό δυστύχημα, αλλά τα σχέδιά του δεν εφαρμόστηκαν στην ταινία.

Photo by Matteo Nardone/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Ο Cruise συνηθίζει να έχει αυξημένη προστασία γύρω του τις περισσότερες φορές λόγω της φήμης του” είπε η πηγή “αλλά για τον Chris είναι ένα πολύ νέο πράγμα”, καθώς “κανείς δεν ρισκάρει”.

Ο υπάλληλος που απολύθηκε ξεκίνησε δικαστική μάχη κατά του Cruise, του McQuarrie και των Paramount Studios, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που τονίζει ότι ο απολυμένος κατήγγειλε ότι Ρώσοι ολιγάρχες χρηματοδοτούν τη δουλειά του Cruise και έκανε λόγο για μια σχετική έρευνα του FBI στην Paramount για τη χρηματοδότηση.

Η πηγή παρατήρησε ότι αν και όλα πήγαν άσχημα, “όσοι συμμετέχουν στις ταινίες είναι σίγουροι ότι όλα είναι εντάξει, είναι απλώς ένα θυμωμένο πρώην μέλος του προσωπικού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα