Tom Cruise: Διώχνει τα περιστέρια από τον ουρανό του Λονδίνου – Η απροσδόκητη “πρόσληψη”

22:03 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Cruise βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κρατήσει καθαρό τον ουρανό του Λονδίνου από τα περιστέρια.

Ο Χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται εδώ και μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εκτυλίσσονται τα γυρίσματα της όγδοης ταινίας “Επικίνδυνη Αποστολή” ως μέρος του επιτυχημένου franchise. Τώρα λέγεται ότι προσέλαβε γεράκια για να κρατήσει τα περιστέρια μακριά από τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα,

οι χειριστές έφεραν τα αρπακτικά πουλιά για να απομακρύνουν τα περιστέρια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Tom Cruise and Simon Pegg do a handover at Trafalgar Square for Mission Impossible 8.https://t.co/9iOnDbc6OY pic.twitter.com/peZmNg5QA2

— UnBoxPHD (@UnBoxPHD) April 29, 2024

Η βρετανική πρωτεύουσα φιλοξενεί τρία εκατομμύρια περιστέρια και χιλιάδες από αυτά γεμίζουν καθημερινά την πλατεία. Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Ήταν μια έξυπνη κίνηση και σήμαινε ότι οι σκηνές γυρίστηκαν χωρίς προβλήματα”.

Την Κυριακή ο Tom εθεάθη να βρισκεται εν μέσω διαδηλώσεων στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, καθώς συνεχίζονταν τα γυρίσματα τους “Mission Impossible: 8”.

Το Λονδίνο γέμισε με Αμερικανούς στρατιώτες και αστυνομικούς για τη γεμάτη δράση σκηνή με τον Tom να φαίνεται έξω από έναν ειδικά κατασκευασμένο σταθμό του μετρό. Ένα πράσινο τανκ του στρατού βρισκόταν έξω από το σταθμό, ενώ ο χαρακτήρας του Tom, Ethan Hunt, συναντήθηκε με τον Benji Dunn, τον οποίο υποδύεται ο Simon Pegg.

Keywords
Τυχαία Θέματα