Tom Hanks-Rita Wilson: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τους δύο γιους τους

17:42 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σε οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν ο Tom Hanks και η Rita Wilson την τελευταία τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα της σειράς “Masters of the Air” της Apple TV+ το βράδυ της Τετάρτης στο Λος Άντζελες μαζί με τους γιους του, Chet και Truman.

Η οικογένεια πόζαρε για φωτογραφίες τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και μέσα στο Regency Village

Theatre. Ο 67χρονος σταρ επέλεξε ένα μαύρο σύνολο, ενώ ο γιος του Chet, 33 χρόνων επέλεξε ένα πράσινο σακάκι.

Η Wilson, επίσης 67 ετών, ντύθηκε ασορτί με τον σύζυγό της στα μαύρα. Ο Truman, 28 ετών, επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο με μαύρο σακάκι.

“Είναι πραγματικά διασκεδαστικό! Είναι υπέροχο”, δήλωσε η περήφανη μαμά στο “Entertainment Tonight” πηγαίνοντας στην πρεμιέρα με τους γιους της.

Tom Hanks, Rita Wilson make rare red carpet appearance with sons Chet and Truman https://t.co/itu0ilzDhr pic.twitter.com/43Bdercmcb

— Page Six (@PageSix) January 11, 2024

Από την πλευρά του, ο Tom Hanks, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός της νέας σειράς, δήλωσε ότι η πρεμιέρα στο Regency Village τον έκανε να νοσταλγήσει.

“Αυτό που μου αρέσει σε αυτό είναι ότι επιστρέφουμε στον κινηματογράφο και δεν θυμόμαστε μόνο τις νύχτες που ήμασταν εδώ [για πρεμιέρες] … αλλά θυμόμαστε και τις [άλλες] φορές, [όπως όταν] άφησα τον γιο μου Colin να δει το “Batman” μόνος του εδώ ένα απόγευμα Σαββάτου“, είπε.

“Είναι λοιπόν η γενέτειρά μας και εδώ είδαμε τις ταινίες“.

Keywords
Τυχαία Θέματα