Η Julia Roberts αποκαλύπτει το μυστικό για τη νεανική της εμφάνιση και δεν μπορούμε να το αγοράσουμε

14:30 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

Καλά γονίδια και πολλή αγάπη! Μάλλον αυτό είναι το μυστικό για την αειθαλή ομορφιά της Julia Roberts.

Η σταρ εδώ και δεκαετίες κατακτά τις οθόνες με το πλατύ της χαμόγελο και τις κοκκινοκάστανες μπούκλες της. Αλλά το μυστικό της για τη νεανική της εμφάνιση πράγματι είναι έκπληξη. Η Roberts το μοιράστηκε μιλώντας με τον σεναριογράφο του “Notting Hill” Richard Curtis

για το τεύχος Φεβρουαρίου της βρετανικής Vogue.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Η 56χρονη σταρ μίλησε με τον θρύλο των rom-com για την 25ετή φιλία τους, τον ρόλο της στο “Notting Hill” και για άλλα θέματα, μεταξύ των οποίων και για την εμφάνισή της. Μάλιστα, η Julia Roberts την απέδωσε στα γονίδια και… στην αγάπη ενός καλού άνδρα.

Η Roberts διαφώνησε με τον παραγωγό και σκηνοθέτη όταν αυτος της είπε ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου από τη στιγμή που γνωρίστηκαν στη δεκαετία του ’90. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι οι αείμνηστοι γονείς της της έδωσαν καλά γονίδια.

“Όχι και δεν έχω αλλάξει, γιατί είδα νωρίτερα μια φωτογραφία με τον Tom Hanks και εμένα από μια ταινία και φαινόμασταν σαν να μας είχαν σιδερώσει“, αστειεύτηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Ο παραγωγός συνέχισε λέγοντας: “Οι αναγνώστες της Vogue θα θέλουν να μάθουν αν χρησιμοποιείς τεχνητές μεθόδους για να διατηρήσεις τη λαμπερή σου νεανικότητα“.

Η ηθοποιός απάντησε αστειευόμενη: “Παστώνομαι. Βάζω το κεφάλι μου στο βάζο κάθε δεύτερο Σάββατο για 18 ώρες. Κάνει θαύματα. Η μυρωδιά είναι απαίσια”.

Τελικά υποχώρησε και είπε: “Όχι, σοβαρά τώρα. Καλά γονίδια, να ζεις μια ζωή που σε γεμίζει, και το έχω πει αυτό – και το λέω συνήθως σαν ένα είδος αστείου – αλλά πιστεύω στην αγάπη ενός καλού άνδρα“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts)

Η Roberts, η οποία είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Daniel Moder εδώ και 21 χρόνια, δήλωσε ότι η υποστήριξή του κάνει όλη τη διαφορά. “Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου με αγαπά και με φροντίζει με τρόπο που με κάνει να νιώθω βαθιά, βαθιά ευτυχισμένη“, είπε. “Και κάθε φορά που βλέπεις κάποιον που είναι ευτυχισμένος, δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα