Sofia Vergara: Η αιχμηρή απάντησή της σε παρουσιαστή που ειρωνεύτηκε την προφορά της

15:52 12/1/2024 - Πηγή: InStyle

 Η Sofia Vergara έδωσε πληρωμένη απάντηση σ’ έναν δημοσιογράφο που κορόιδευε την κολομβιανή προφορά της.

Η ηθοποιός του “Modern Family” εμφανίστηκε στο ισπανικό talk show “El Hormiguero” όταν ο παρουσιαστής, Pablo Motos, κορόιδεψε τον τρόπο με τον οποίο η Vergara πρόφερε τον τίτλο της κωμικής σειράς που την έκανε παγκοσμίως γνωστή.

“Πώς λέτε το Modern Family;” ρώτησε ο Motos τη Vergara στα ισπανικά, προκαλώντας της σύγχυση. Έπειτα από μια παύση, η Vergara απάντησε: “Το λέω λάθος; Ω, επειδή μιλάς καλύτερα αγγλικά από μένα; Αχ.”

Ο

Motos συνέχισε να γελάει αμήχανα, ενώ η σταρ φάνηκε να ενοχλείται και να έχει θυμωμένη έκφραση. Στη συνέχεια, ρώτησε απότομα τον παρουσιαστή: “Εσύ πόσες υποψηφιότητες για Emmy έχεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσες φορές σε έχουν προτείνει στις Χρυσές Σφαίρες;”.

Y hoy ha venido a servir coño a El Hormiguero, Sofía Vergara. pic.twitter.com/gqJKVjfqjm

— Sergi Pi (@micoelegant) January 9, 2024

Η Vergara έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy και τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της ως Gloria στην κωμική σειρά του ABC.

Στο μεταξύ, το “El Hormiguero” απέσπασε μία υποψηφιότητα Emmy στην κατηγορία μη σεναριακού θεάματος το 2011, αλλά δεν κέρδισε.

Ο παρουσιαστής έμοιαζε ντροπιασμένος και αμήχανος από τις ερωτήσεις της Vergara, αλλά φάνηκε να το ξεπέρασε με ενα χαμόγελο.

Keywords
Τυχαία Θέματα