Twitter: Αβέβαιο το μέλλον της πλατφόρμας μετά την εξαγορά από τον Musk

16:26 26/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter, Parag Agrawal δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι το μέλλον της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι αβέβαιο, μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk.

Ο ίδιος μιλούσε στη διάρκεια μιας συγκέντρωσης του προσωπικού της εταιρείας.

Ο Musk θα δεχτεί ερωτήσεις από το προσωπικό του Twitter αργότερα, όπως ανακοίνωσε στους εργαζόμενους

η εταιρεία.

Καθώς ο Agrawal άκουγε τις ερωτήσεις για τα σχέδια του Musk αναφορικά με την εταιρία, την πιθανότητα απολύσεων, αλλά και τις σκέψεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας για την ίδια συμφωνία, απέφυγε αρκετές ερωτήσεις, υποστηρίζοντας ότι αυτές θα έπρεπε να απαντηθούν από τον Musk.

Ο Musk έχει δηλώσει ότι το Twitter θα πρέπει να είναι μια πλατφόρμα που θα προωθεί την ελευθερία του λόγου.

Οι εργαζόμενοι ρώτησαν τον Agrawal το αν ο πρώην πρόεδρος Donald Trump, ο λογαριασμός του οποίου στο Twitter ανεστάλη μόνιμα την προηγούμενη χρονιά, θα μπορέσει να επανέλθει στο μέσο μετά την ανάληψη του ελέγχου από τον Musk.

“ Από τη στιγμή που η συμφωνία κλείσει, δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει η πλατφόρμα”, απάντησε ο Agrawal σε μία ερώτηση που ήταν σχετική με τον Trump. “ Πιστεύω πως όταν έχουμε μια ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Elon, θα είναι σίγουρα μια ερώτηση την οποία θα πρέπει να του θέσουμε”.

Ο Agrawal είπε στους εργαζόμενους ότι δεν υπάρχουν σχέδια για απολύσεις.

Ο Bret Taylor, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους εργαζόμενους ότι η συμφωνία με τον Μασκ έδωσε προτεραιότητα στη “λειτουργική συνέχεια”, μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας.

“Νομίζω ότι αισθανόμαστε πολύ άνετα ότι (η συμφωνία) δίνει σε αυτή την ομάδα την ικανότητα να συνεχίσει να κάνει την εταιρία επιτυχή, μεταξύ της υπογραφής και του κλεισίματος τής μεταβίβασης,” είπε ο Τaylor.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα