Two and a Half Men: Σπάνια εμφάνιση του μικρούλη Jake – Αγνώριστος ο ηθοποιός

21:59 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο σταρ του «Two and a Half Men», ο οποίος κάποτε ήταν το πιο ακριβοπληρωμένος παιδί ηθοποιός, έκανε μια σπάνια δημόσια έξοδο.

To πρώην παιδί αστέρας της μικρής οθόνης, Angus T. Jones μοιάζει σχεδόν αγνώριστος ενώ απολαμβάνει το γεύμα του στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια, την περασμένη Τρίτη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται αποκλειστικά από το Page Six δείχνουν τον 29χρονο να φοράει ένα γκρι φούτερ με κουκούλα και ένα μαύρο σορτς,

ενώ κρατάει ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και στέλνει μηνύματα στο κινητό του. Το casual σύνολο του συμπλήρωναν μαύρα sneakers, ένας γκρι σκούφος και ένα ζευγάρι μπλε γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, όταν ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του, έβγαλε το καπέλο του και αποκαλύφθηκε το πρόσφατα ξυρισμένο κεφάλι του.

Unrecognizable ‘Two and a Half Men’ star Angus T. Jones debuts buzzcut in rare sighting https://t.co/Y2hTj09gEs pic.twitter.com/7bED2Nuvoq

— Page Six (@PageSix) August 31, 2023

Ο Angus Jones, έπαιξε σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές το Two and a Half Men, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Charlie Sheen και ο Jon Cryer υποδυόμενοι δυο αδέλφια που αναγκάζονται να συνυπάρξουν. Ο χωρισμένος Jon Cryer ως Alan Harper είχε έναν γιο, τον Jake.

Τον ρόλο του μικρούλη Jake που υιοθετούσε τις εκκεντρικότητες του θείου του και παρίστανε τον αφελή, υποδυόταν ο ηθοποιός Angus Jones, ακόμη και όταν ο Charlie Sheen έφυγε από τη σειρά και τη θέση του πήρε ο Ashton Kutcher. Παραιτήθηκε από τη σειρά το 2012 για θρησκευτικούς λόγους. Η αποχώρησή του εν μέρει οφείλεται και στο γεγονός ότι από τη σειρά είχε αποχωρήσει ο μέντοράς του Charlie Sheen.

Υποστήριξε επίσης την ανάγκη του να ανακτήσει τη ζωή που είχε χάσει στην παιδική του ηλικία.

“Μεγάλωσα κάτω από το βλέμμα εκατομμυρίων ματιών. Δεν το θέλω πια αυτό για την ώρα. Χρειάζομαι την ιδιωτικότητά μου, να μπορώ να απολαμβάνω τους φίλους μου, να ταξιδεύω, να κάνω πράγματα που δεν έκανα ποτέ“, είχε σχολιάσει.

Ο νεαρός σταρ λάμβανε περί τα 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο και πλέον έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Jon Cryer: Αγνώριστος ο κωμικός ηθοποιός μετά τη δραστική αλλαγή στην εμφάνισή τουCharlie Sheen: Η κόρη του άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Keywords
Τυχαία Θέματα