Σάντρα Βουτσά: Καρέ από τη βάπτιση της κόρης του Κώστα Βουτσά με νονούς τον Γιάννη Δαλιανίδη και τον Φιλοποίμην Φίνο

20:27 31/8/2023 - Πηγή: InStyle

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Σάντρα Βουτσά, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγερ.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, τη βάπτισαν Αλεξάνδρα και είχε για νονούς δύο ιερά τέρατα της 4ης τέχνης: τον Φιλοποίμην Φίνο και τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Η Σάντρα Βουτσά, ανάρτησε στο προφίλ της στο Ιnstagram ένα ασπρόμαυρο καρέ από το ιερό μυστήριο της βάφτισής της και στη

λεζάντα περιέγραψε πώς προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα. «Αλεξάνδρα με βάφτισαν ο #γιαννησδαλιανιδης κ ο #φιλοποιμηνφινος.

Και συνέχισε: «Το όνομα, που δεν υπήρχε στην οικογένεια, ήταν επιλογή της γιαγιάς μου, της γιαγιάς Μπρόγερ… Είχε ακούσει να φωνάζουν ένα Ιταλό Alessandro(εξού κ το Sandra)κ της άρεσε παρά πολύ… κ έτσι το όνομα αυτής, Αλεξάνδρα (στο ελληνικό του!)», έγραψε και ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν: «Σας Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις τόσες πολλές κ συγκινητικές ευχές σας!!! Πάντα με κάνετε χαρούμενη κ πάντα με κάνετε να χαμογελώ!!! Σας στέλνω την αγάπη μου!», έγραψε.

Ο Κώστας Βουτσάς, είχε πραγματοποιήσει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τη Σάντρα, τη Θεοδώρα, τη Νικολέτα και τον Φοίβο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Voutsa (@sandravoutsa)

Κώστας Βουτσάς- Σπεράντζα Βρανά: Η θυελλώδης σχέση και το άδοξο τέλος του δεσμού τους

Keywords
Τυχαία Θέματα