Úrsula Corberó: Η Tokyo του “Casa De Papel” ανέβασε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και στέλνει ηχηρό μήνυμα

17:47 13/7/2023 - Πηγή: InStyle

H Úrsula Corberó, η Ισπανίδα ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή με τον ρόλο της ως Tokyo στη σειρά “La Casa De Papel“, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία πολύ σημαντική στιγμή για την ίδια, καθώς ορίστηκε ως παγκόσμια πρέσβειρα της οργάνωσης Save the Children.

Η τηλεοπτική Tokyo ανέβασε σειρά φωτογραφιών από την παιδική της ηλικία όπως και από κορίτσια στις χώρες που δρα η οργάνωση, δείχνοντας την ευαισθησία

της για τον σκοπό που ανέλαβε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó (@ursulolita)

“Πριν γίνω γυναίκα, ήμουν κορίτσι. Με τα όνειρα και τους φόβους μου, αλλά πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Έχω μια οικογένεια που δεν έβαλε ποτέ εμπόδια στο δρόμο μου και που μου επέτρεψε να μεγαλώσω σε ένα μέρος με γεμάτο ευκαιρίες. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά κορίτσια που δεν είναι πάντα ελεύθερα να αποφασίζουν για τη ζωή τους. Μαζί μπορούμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να χτίσουν το δικό τους μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμμετέχω στη @savethechildren_en ως παγκόσμια πρέσβειρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία” έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της.

Η ηθοποιός πρόσθεσε παρόμοια λεζάντα στα αγγλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα