Στέλλα Μιζεράκη: Μας συστήνει την εντυπωσιακή αδερφή της -Δείτε πόσο πολύ μοιάζουν!

Η Στέλλα Μιζεράκη αγαπάει τόσο πολύ τη μόδα που αποφάσισε να ανοίξει το δικό της showroom. Εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η Σοφία Μανουσακίδου προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, η Στέλλα Μιζεράκη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power of Love», αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και απέρριψε, στη σχέση της σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά και στην λατρεία που έχει για την υποκριτική.

Παράλληλα,

στην κάμερα του Open εμφανίστηκε και η αδερφή της Στέλλας Μιζεράκη, με την οποία μοιάζουν πολύ.

«Μου άρεσε από μικρή η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μελίνα Μερκούρη, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πιο ενεργά με την υποκριτική. Έχω κάνει κάποια σεμινάρια με τον κύριο Όμηρο, όταν κάναμε και την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” που δεν έχει βγει ακόμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκε, εγώ την έχω δει όλη», είπε αρχικά η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία τόνισε στη συνέχεια πως δε γνωρίζει αν κυκλοφορήσει ποτέ η εν λόγω ταινία και πως αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον κύριο Ευστρατιάδη.

Όσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε και απέρριψε, τόνισε πως «δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση απλά για να υπάρχεις. Θα μου άρεσε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι σε ένα πάνελ και να κουτσομπολεύω».

Για τη σχέση της σήμερα με τη Μαρία Μπακοδήμου που παρουσίαζε το ριάλιτι αγάπης στο οποίο συμμετείχε, είπε: «Έχω άψογες σχέσεις μαζί της. Στο παιχνίδι ήταν σαν τη μεγάλη μας αδελφή. Θα μου άρεσε να συνεργαστώ μαζί της».

Τέλος, η Στέλλα Μιζεράκη μας σύστησε την αδερφή της, με την οποία τόνισε μάλιστα με χιούμορ πως θα μπορούσαν να κάνουν μαζί κάτι σαν το «Keeping Up With The Kardashians».

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα