Victoria Beckham: Εντυπωσιακή η συλλογή από τα 15 δαχτυλίδια “αρραβώνα” στα 24 χρόνια γάμου με τον David

Η Victoria Beckham φέρεται να έχει μία πλούσια και άκρως εντυπωσιακή συλλογή από δαχτυλίδια αρραβώνων, τα οποία της τα χάρισε ο David Beckham, στη διάρκεια των 24 ετών του γάμου τους.

Η σχεδιάστρια μόδας λέγεται ότι έχει στη συλλογή της 15 δαχτυλίδια, το καθένα με διαφορετικό σχέδιο, ενώ, σύμφωνα με το Elle, εναλλάσσει τα δαχτυλίδια της ανάλογα με το ντύσιμο και τη διάθεσή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Το πρώτο της δαχτυλίδι αρραβώνων ήταν το διαμάντι τριών καρατίων σε μια απλή κίτρινη χρυσή βέρα που της έδωσε ο David όταν της έκανε πρόταση γάμου το 1998. Είχε ειπωθεί τότε ότι ο ποδοσφαιριστής ξόδεψε 85.000 δολάρια για το διαμάντι.

Αφού η ίδια και ο David δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου, η Victoria σταμάτησε να φοράει το δαχτυλίδι και το άλλαξε με ένα πλατινένιο. Η σταρ φορούσε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το μοναδικό της μονόπετρο, για περίπου 18 μήνες στις πρώτες μέρες του γάμου της. Το 2003, η Victoria επέδειξε ακόμη ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, καθώς εθεάθη με ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι.

Την επόμενη χρονιά, για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά της, ο David χάρισε στη σύζυγό του ένα ροζ-σαμπανιζέ διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο φέρεται να άξιζε 1,1 εκατ. δολάρια.

Το 2005, η Victoria έκανε το ντεμπούτο της με το πιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι της, καθώς εθεάθη να φοράει ένα διαμάντι 17 καρατίων σε σχήμα αχλαδιού, με το οποίο εξακολουθεί να εμφανίζεται τακτικά μέχρι σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο δαχτυλίδι με χρυσή βέρα, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά το 2006. Την επόμενη χρονιά φόρεσε ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι που πλαισιωνόταν από διαμάντια.

Η Victoria είχε ξεκάθαρα μια αδυναμία στα σμαράγδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς και το 2008 εμφανίστηκε με ένα αντίστοιχο. Το 2009, φόρεσε ένα ρουμπίνι, ενώ το επόμενο έτος επέλεξε ένα ζαφείρι σε πλατινένια μπάντα.

Αργότερα την ίδια χρονιά, η σταρ φόρεσε ένα ροζ διαμάντι. Μόλις το 2015 η Victoria έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων, καθώς φορούσε ένα διαμάντι οβάλ κοπής σε σχήμα φωτοστέφανου. Την ίδια χρονιά, φόρεσε επίσης μια φεγγαρόπετρα τοποθετημένη σε διαμαντένια μπάντα από πλατίνα.

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2016, η Victoria παρουσίασε ένα νέο διαμάντι τετράγωνης κοπής σε πλατινένια μπάντα pave. Δύο χρόνια αργότερα έλαβε το 15ο δαχτυλίδι αρραβώνων της, καθώς εθεάθη να φορά άλλο ένα κίτρινο διαμάντι τετράγωνης κοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα