The Beckhams: 6 looks από το παρελθόν που επιβεβαιώνουν ότι η Victoria και ο David ήταν ανέκαθεν power couple

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του ζευγαριού Beckham μάς έχει εισάγει έναν κόσμο του πλούτου, δόξας, αλλά και στιλ. Με τις φήμες περί απιστιών και τις glam στιγμές να πλαισιώνουν την πορεία τους, η Victoria και ο David Beckham απασχολούσαν πάντοτε τα μέσα ενημέρωσης.

Από τη σχέση τους πριν από χρόνια έως τον γάμο

τους και την εξέλιξη της οικογένειάς τους, η ζωή τους έχει παραμείνει ανοικτό βιβλίο. Και τώρα, καθώς οι δύο αυτοί σταρ επανέρχονται στο προσκήνιο, εξετάζουμε πώς το στιλ τους μας έκανε να τους λατρέψουμε.

Total Leather

Ένα από τα πιο αγαπημένα looks έμειναν στην ιστορία από την Victoria και τον David είναι το total leather. Και οι δύο φόρεσαν τζάκετ και δερμάτινο παντελόνι, αποπνέοντας μια αύρα rock star. Το αυθεντικό τους στιλ μεταφέρθηκε σε αυτό το outfit, και το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LE BANANA (@lebananas)

Eva Longoria – Victoria Beckham: Γιόρτασαν στο Παρίσι χωρίς… παντελόνια!Swag Style

Σε μια άλλη εντυπωσιακή εμφάνιση, η Victoria φόρεσε ένα χαμηλόμεσο λευκό παντελόνι με στενό τοπ τιράντα, ενώ ο David επέλεξε ένα χακί αμάνικο με ασορτί παντελόνι. Το swag style τους, τους ακολούθησε από τα γήπεδα μέχρι και την καθημερινότητα και αποδείχτηκε ιδιαίτερα ευέλικτο και ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη What Goes Around Comes Around (@whatgoesaroundnyc)

Denim Lovers

Σε μια τζιν εμφάνισή τους από την άλλη, η Victoria εντυπωσίασε με ένα ροζ strapless τοπ και χαμηλοκάβαλο τζιν, ενώ ο David επέλεξε τζιν τζάκετ και παντελόνι, συνδυάζοντας το με ένα χακί πουκάμισο και λευκό τοπ. Το denim ανέδειξε την απίστευτη κομψότητά τους, αλλά και τον πιο χαλαρό τους χαρακτήρα που ομολογουμένως τους ταίριαζε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DressCodeNation (@dresscodenation)

Airport Style

Κομψοί και στο αεροδρόμιο. Η Victoria επέλεξε ένα total καφέ σύνολο και συνόδευσε την εμφάνισή της με μια εντυπωσιακή Louis Vuitton έξτρα large τσάντα για να ταξιδεύσει με άποψη στην πρώτη θέση υποθέτουμε. Από την άλλη πλευρά, ο David φόρεσε ένα μίνιμαλ μαύρο σύνολο, δείχνοντας απλά υπέροχος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @90s.daily

Business Couple

Όταν πρόκειται για το office στιλ, η Victoria αποδεικνύεται μάστερ! Με γκρι κοστούμι που αποπνέει δύναμη και αυτοπεποίθηση και τον David στο πλευρό της, μετατρέπει το businesscore σε τάση ήδη από τότε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AMICA (@amicamagazine)

Casual Babes

Και ακόμα και στις πιο απλές του εμφανίσεις, το ζευγάρι εντυπωσιάζει. Με χαμηλόμεσο τζιν, καπέλο και γυαλιά η Victoria υιοθετεί το casual και ο David… παίζει μπάλα με cool tracksuit σε μία ακόμα εμφάνιση αεροδρομίου που μας ενέπνευσε κι εμάς να ταξιδέψουμε με στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Nicola Peltz-Brooklyn Beckham: 5 matcy looks με έμπνευση από τα Y2K

Keywords
Τυχαία Θέματα