Πώς θα εντάξετε τα σουέντ κομμάτια στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Το φθινόπωρο έχει ένα μαγικό τρόπο να μας καλεί να επιστρέψουμε στα ζεστά υφάσματα και τα χουχουλιάρικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Είναι η εποχή που μπορούμε να ανακαλύψουμε την απόλυτη συνύπαρξη του στιλ και της άνεσης.

Ανάμεσα σε αυτά τα πολυτελή υλικά που ξεχωρίζουν, το suede καταλαμβάνει μια ιδιαίτερη θέση στη ντουλάπα και την καρδιά μας. Με ρίζες στην παραδοσιακή ινδιάνικη κουλτούρα, το σουέντ αποπνέει μια αίσθηση φυσικής ζεστασιάς. Οι τακτικές ραφές του δημιουργούν ένα ενιαίο μαλακό υλικό που απλά προσκαλεί να το αγγίξετε.

Παντελόνι
σε έντονο χρώμα συνδυασμένο με πλεκτό

Ενισχύστε την καθημερινή σας εμφάνιση με ένα παντελόνι σε έντονο χρώμα, όπως πράσινο ή μωβ. Δοκιμάστε το με ένα πλεκτό πουλόβερ για μια εντυπωσιακή αντίθεση και φτιάξτε στο λεπτό το πιο statement σύνολο του φθινοπώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style Point (@streetstylepoint)

Φθινοπωρινό Color blocking: Όλα τα μυστικά για να πετύχετε ένα αψεγάδιαστο lookΜίνι φόρεμα συνδυασμένο με μποτάκια και λευκό πουκάμισο

Το suede μίνι φόρεμα είναι η απόλυτη επιλογή για μια θηλυκή και εκκεντρική εμφάνιση. Συνοδεύστε το με μποτάκια και ένα λευκό πουκάμισο που θα προσθέσει μια δόση κομψότητας ή δοκιμάστε ψηλές μπότες για ένα πιο 60s ύφος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Τζάκετ συνδυασμένο με τα πάντα

Ένα σουέντ τζάκετ είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να έχετε την εποχή αυτή. Ρίξτε το πάνω από τα πιο αγαπημένα σας τζιν, πάνω από φορέματα ή συνδυάστε το ακόμα και με αθλητικά κομμάτια για ένα ανατρεπτικό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Μίντι φούστα συνδυασμένη με lingerie τοπ

Η suede μίντι φούστα προσθέτει μια θηλυκή πινελιά στην εμφάνισή σας με επιρροές από τα 70s. Συνδυάστε τη με ένα διακριτικό lingerie τοπ για μια ανεπιτήδευτη, αλλά εξαιρετικά σαγηνευτική εμφάνιση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Τotal σύνολο σε γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις είναι η τέλεια συντροφιά του σουέντ. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο look με καστόρ μάξι φούστα, πουκάμισο ή ακόμα και μίνι φόρεμα σε αποχρώσεις του ηλιοκαμένου για έξτρα layering και αγκαλιάστε το φθινόπωρο όπως ακριβώς του αξίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

6 σύνολα εμπνευσμένα από την παριζιάνικη αισθητική για να δοκιμάσετε αυτόν τον μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα