Μπέττυ Μαγγίρα: Μου έχουν πει “καλά κρατιέσαι” – Είναι λίγο μαχαιριά στην καρδιά

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τις δηλώσεις της Σμαράγδας Καρύδη, που μίλησε για τα άσχημα σχόλια που κάνουν άνθρωποι στον δρόμο ενώπιόν της σχετικά με την εμφάνισή της.

“Συντάσσομαι με την Σμαράγδα Καρύδη!” αναφώνησε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού. “Τα έχω ακούσει όλα αυτά έχω να σας πω. Το τακτ δεν υπάρχει στον κόσμο, θέλω να σας πω. Μιλάνε μπροστά σου λες και δεν είσαι εσύ εκεί. Σε δείχνουν. Δεν έχουν ούτε το τακτ να πουν κάτι αφού αποχωρήσεις από την εικόνα… Είναι ωραίο να ακούς “κοίτα

πόσο άσχημη είναι;” ή “κοίτα πώς γέρασε έτσι;”. Εμένα μου έχουν πει “καλά κρατιέσαι”, λες και είσαι γηραιά κυρία και κρατιέσαι καλά” είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

“Είμαι με τον πατέρα μου σ’ ένα πολυκατάστημα, άβαφη. Προχωράω εγώ μπροστά και ο πατέρας μου από πίσω. Και δεν ξέρουν ότι είναι ο πατέρας μου. Και περνάει μια κυρία και λέει: “τσ, τσ, τσ, τι κάνει το μακιγιάζ στον άνθρωπο!”. Γελάς εκείνη την ώρα αλλά είναι λίγο μαχαιριά στην καρδιά” ομολόγησε η παρουσιάστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα