Ερωτευμένος Brad Pitt – “Επιτέλους, ξαναβρήκε τη λάμψη του”

16:02 18/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Brad Pitt δείχνει πιο ήρεμος και ευτυχισμένος από ποτέ. Και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι προσκείμενες πηγές.

Όπως τονίζει συγκεκριμένα άνθρωπος του περιβάλλοντός του στο People, ο σταρ “δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος” στη σχέση του με την Ines de Ramon.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, ο 60χρονος σταρ και η 34χρονη

διευθύντρια κοσμημάτων συγκατοικούν στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, είδηση που έγινε γνωστή νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Τώρα, η πηγή αναφέρει ότι η μετακόμιση ήταν το “φυσικό” επόμενο βήμα στη σχέση τους.

“Περνούσαν τόσο πολύ χρόνο μαζί στο σπίτι του Brad που ήταν λογικό για την Ines να μετακομίσει μαζί του. Ο Brad είναι πολύ ευτυχισμένος και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της. Το να συγκατοικήσουν ήταν κάτι φυσικό“.

Brad Pitt and girlfriend Ines de Ramon are living together https://t.co/uzgBHaDaN2 pic.twitter.com/NdCSFfZ9N3

— Page Six (@PageSix) February 15, 2024

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022, με τις πηγές να υποστηρίζουν ότι μέχρι τότε έβγαιναν ήδη “μερικούς μήνες”. Η σχέση τους ήδη μετρά ενάμιση χρόνο και οι δυο τους έχουν πυκνώσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie φθάνει στο τέλος της και ο Brad μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να αφήσει για πάντα πίσω του το δύσκολο παρελθόν του.

“Μετά το διαζύγιο, ο Brad έβγαινε ραντεβού αλλά ποτέ σοβαρά“, είπε ακόμη η πηγή. “Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή σχέση και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος”.

Και πρόσθεσε: “Με την Ines, βρήκε ξανά τη λάμψη του. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να το βλέπεις. Είναι σπουδαίος τύπος. Του αξίζει να είναι ευτυχισμένος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα