Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει αγκαλιά με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

14:31 20/8/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ωστόσο, δεν κρύβονται και δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν μαζί. Αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, όπου περνάνε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε repost μια φωτογραφία που ανέβασε φίλη της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με τον Γρηγόρη Μόργκαν μέσα στο Φοινικόδασος

της Πρέβελης.

Δείτε τη φωτογραφία

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.

“Δεν σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Ξέρω ότι έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις. Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει και αυτό είναι”, είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και είχε προσθέσει:

“Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, δε θα το κρύψω. Με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε από το Survivor. Ήμουν η πρώτη μαζί με τη μητέρα του που επικοινώνησε όταν βγήκε. Μιλάμε, είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην Τήνο με τον Γρηγόρη Μόργκαν μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα