Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κράτησε κρυφό το διαζύγιό του

16:20 16/9/2023 - Πηγή: InStyle

O Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” το Σάββατο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό του και στον λόγο που το κρατούσε κρυφό.

“Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Κι επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου πια δεν θα περάσουν αυτό που θα μπορούσε τότε να περάσουν, πριν 3,5 χρόνια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά“, τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου

και πρόσθεσε:

“Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν μου συμβεί κάτι καινούριο στη ζωή μου φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου.

Και συνέχισε: “Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει. Με απασχολεί να ζήσω με τα παιδιά μου περισσότερο. Ως πατέρας είμαι χαλαρός, είμαι χαζομπαμπάς, χαλαρώνω με τα παιδιά μου περισσότερο. Θέλουν να είναι μαζί μου“.

Γιάννης Στάνκογλου: Αποκάλυψε το διαζύγιο από τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν

Keywords
Τυχαία Θέματα