Η Ashley Graham γέννησε στο σπίτι τα δίδυμα αγοράκια της

09:36 8/1/2022 - Πηγή: InStyle

Μητέρα τριών αγοριών είναι πλέον το top model Ashley Graham και ο σύζυγός της Justin Ervin. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της νωρίς το πρωί της 7ης Ιανουαρίου και η οικογένεια μεγάλωσε κατά δύο. Τα νέα μοιράστηκε η ίδια με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Instagram
@ashleygraham

«Ο Justin κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι τα μικρά μας αγόρια είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς αυτό το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιέστατα», έγραψε η Ashley Graham και συνέχισε, «παίρνω λίγο χρόνο να θεραπευτώ και να συνδεθώ με τον σύζυγό μου και τα τρία μου αγόρια, αλλά πραγματικά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα με όλους εσάς. Με πολλή αγάπη, AG».   

Instagram @ashleygraham

Κι εμείς ανυπομονούμε να ακούσουμε περισσότερα από τη γυναίκα που έχει μετατραπεί σε πρότυπο ενάντια στο body-shaming και φωνή που μιλάει με πράξεις και υποστηρίζει στο έπακρο το body positivity. Μέχρι τότε όμως ευχόμαστε συγχαρητήρια και αφήνουμε τη νέα μανούλα να πάρει μία ανάσα. Congratulations Ashley και Justin!

Instagram @ashleygraham

Keywords
Τυχαία Θέματα