Η Gal Gadot μας δείχνει πως να φορέσουμε τις παγιέτες

12:55 8/11/2021 - Πηγή: InStyle

Η Gal Gadot έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Red Notice του Netflix στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με παγιέτες και λεπτομέρεια από βολάν από τη συλλογή του οίκου Loewe για την άνοιξη 2022. Το σκίσιμο μέχρι τους μηρούς αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της καθώς η Gal είναι μία σούπερ ηρωίδα – εντός και εκτός οθόνης – και αγαπά πολύ την γυμναστική.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot)

Πρόσθεσε περισσότερη λάμψη στην εμφάνιση με κοσμήματα από τη συλλογή Blue Book της Tiffany & Co., φορώντας σκουλαρίκια από πλατίνα με διαμάντια άνω των 15 καρατίων και ένα πλατινέ βραχιόλι με μπλε τουρμαλίνες. Το στυλ επιμελήθηκε η στυλίστρια της Gadot, Elizabeth Stewart.

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Η ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα με τον σύζυγό της, Yaron Varsano, και έβγαλε φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της Ryan Reynolds και Dwayne Johnson. Ο Reynolds πήγε επίσης… κόκκινος στην πρεμιέρα, φορώντας ένα κοτλέ κοστούμι στο χρώμα του πάθους με την υπογραφή του Giorgio Armani. Ο Johnson αντίστοιχα επέλεξε ένα βελούδινο κοστούμι Ralph Lauren Purple Label σε χρώμα δαμάσκηνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot)

Η κωμωδία δράσης βλέπει έναν πράκτορα του FBI να συνεργάζεται με ένα ζευγάρι εγκληματιών μετά από ειδοποίηση της Interpol για να πιάσει τους πιο καταζητούμενους δράστες στον κόσμο. Περιγράφοντας τη συνεργασία με τον πρώην παλαιστή του WWE και πλέον δημοφιλή ηθοποιό Dwayne Johnson, η Gal είπε: «Είναι ένας γιγαντιαίος βράχος με την πιο απαλή, γλυκιά καρδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα