Η Karlie Kloss μάς δείχνει τα δύο basic κομμάτια που χρειαζόμαστε όλες

10:31 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Karlie Kloss, μοντέλο και επιχειρηματίας, έχει καταφέρει να συνδυάσει το επαγγελματικό της πνεύμα με το αψεγάδιαστο στιλ. Με μια πρόσφατη απόφαση να «αναστήσει» το Life Magazine και μια καριέρα στο modeling, η Kloss δείχνει ότι είναι ένα σωστό role model. Ωστόσο, το στιλ της παραμένει εξίσου εντυπωσιακό, αναδεικνύοντας την ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Επιλέγοντας τα πιο βασικά κομμάτια που υπάρχουν σε ΚΑΘΕ γκαρνταρόμπα κυριολεκτικά, μας αποδεικνύει ότι το στιλ δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά.

Straight & Cropped

Τα τζιν

είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυχρησιμοποιημένα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας. Η Kloss επιλέγει ένα ιδιαίτερα κολακευτικό στιλ, με ψηλή μέση, ίσια γραμμή και μήκος στον αστράγαλο. Αυτό το σχήμα δημιουργεί μια επιμήκυνση του σώματος και προσφέρει άνεση και στήριξη, κάνοντάς τα ιδανικά για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται και να δείχνει κομψή. Το μαύρο χρώμα του τζιν επίσης, είναι κάτι το διαφορετικό, δίνοντας ένα ανανεωμένο και στιλάτο αέρα στο σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη karlie kloss archive (@archiveofkloss)

Αξεπέραστα Loafers

Τα loafers από την άλλη, είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια της Άνοιξης. Η επιλογή της Kloss είναι εκλεπτυσμένη και άνετη, με λεπτεπίλεπτο design που παραπέμπει σε μπαλαρίνες. Τα συγκεκριμένα flats προσφέρουν όχι μόνο άποψη αλλά και άνεση, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για καθημερινές δραστηριότητες και τέλεια για όσες λατρεύουν το ανδρόγυνο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη karlie kloss archive (@archiveofkloss)

Do it like Karlie Kloss

Ακολουθώντας το πρότυπο της Karlie Kloss, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα cool και εύκολο σύνολο για τις πρωινές ανοιξιάτικες δουλειές μας. Με ένα τζιν σε ίσια γραμμή, μαύρα loafers, ένα λευκό πουκάμισο και μια αυστηρή τσάντα πόλης μπορούμε να αναπαράγουμε το χαρακτηριστικό off-duty στιλ της Kloss.

Βρείτε τα βασικά κομμάτια της Karlie Kloss εδώ:

Levi’s Women’s 724 High Rise Straight Jeans, Amazon

Flexa Gala Loafer SARTO by Franco Sarto, Nordstorm

Keywords
Τυχαία Θέματα