Ημεροδρόμιο: Η Αφροδίτη και πόσο επηρεάζει τους γεννημένους ημέρα Παρασκευή

07:01 21/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ποια μέρα γεννηθήκατε εσείς; Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή ή μήπως ανήκετε στους μυστηριώδεις Σαββατογεννημένους τύπους;

Ας δούμε λοιπόν μαζί αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που προσδίδει η γέννηση σε κάθε μια διαφορετική μέρα στον χαρακτήρα του ανθρώπου. Προχωράμε με την Παρασκευή

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Παρασκευή

Η Αφροδίτη όπως γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την αγάπη, την αρμονία, την αισθηματικότητα, τον ρομαντισμό και την στοργή.

Επομένως δεν είναι λάθος να πούμε ότι όσοι/ες γεννήθηκαν τη μέρα της την

Παρασκευή, διαθέτουν από τα… γεννοφάσκια τους ελκυστικές και αρκετά γοητευτικές προσωπικότητες.

Αρέσκονται -είναι αλήθεια- σε μια εύκολη ζωή γεμάτη πολυτέλεια και ανέσεις, όμως παράλληλα δουλεύουν πολύ για να έχουν αυτή τη δυνατότητα ενώ, ως δια μαγείας, τους δίνονται απλόχερα από την ίδια τη ζωή οι ευκαιρίες για να βγάλουν πολλά χρήματα.

Διαθέτουν ακόμη έμφυτες ιδιότητες όπως η δημιουργικότητα και η καινοτομία και πάντα επιδιώκουν να τείνουν ένα χέρι βοηθείας σε όσους το έχουν ανάγκη, επειδή έχουν καλή καρδιά.

Στα ερωτικά τους εν τούτοις, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην αναλώνονται σε βιαστικές σχέσεις που συχνά τους ραγίζουν την καρδιά. Είναι, βλέπετε, άνθρωποι που εμπιστεύονται τυφλά τους άλλους και αυτό συνήθως δεν είναι καθόλου καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα