Καίτη Φίνου: “Απασφάλισε” κατά της Μαριάντας Πιερίδη: “Τραγικά τα μηνύματα όπως και ο τόνος της φωνής σας”

15:28 17/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Καίτη Φίνου με ανάρτησή της στο Twitter εξαπέλυσε “πυρά” κατά της Μαριάντας Πιερίδη. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός παρακολουθώντας το «Καλοκαίρι Yes», το οποίο παρουσιάζει η τραγουδίστρια, θέλησε να σχολιάσει σε όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε με την εκπομπή την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή την τοποθέτησή της για την ανάδειξη της τρανς Μις Ολλανδία.

“Η άποψή μου δεν αφορά την κοπέλα που σκότωσαν, για όνομα του Θεού. Έτυχε απλώς να είναι την ίδια μέρα

με τη μέρα που βγήκε η τρανς Μις Ολλανδία. Λοιπόν, εγώ είμαι της άποψης ότι υπάρχει το ανδρικό και το γυναικείο φύλο, ότι οι γυναίκες δώσαμε τόσους αγώνες για να έρθει κάποιος άνδρας να διεκδικήσει έναν τίτλο που αφορά γυναίκα! Είναι όπως γίνεται στον αθλητισμό, είναι άδικο το να τρέχουν τρανς με γυναίκες γιατί έχουν γεννηθεί διαφορετικά”, είχε δηλώσει στην εκπομπή η Καίτη Φίνου.

Να θυμίσουμε ότι η Μαριάντα Πιερίδη είχε υποστηρίξει ότι τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια για όλους ανεξαρτήτως φύλου προκαλώντας την αντίδραση της Καίτης Φίνου, η οποία έγραψε στο Twitter:

“Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας Κα Πιερίδη που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή”.

Είναι τραγικα τα μν όπως ο τόνος της φωνης σας Κα Πιερίδη που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή #kalokairiyes

Καίτη Φίνου (@kfinoy) July 17, 2023 Καίτη Φίνου: Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση σχετικά με την τρανς Μις Ολλανδία – Η απάντηση της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα