Καπέλο με μαντήλια: Η Hailey Bieber ορίζει τη νέα τάση στα αξεσουάρ

10:33 29/4/2024 - Πηγή: InStyle

Άνοιξη, μια εποχή γεμάτη με εκδηλώσεις, φεστιβάλ και βραδινές εξορμήσεις στις πόλεις και στην εξοχή. Με τόσες δραστηριότητες και με έναν καιρό που αλλάζει πιο γρήγορα και από την ψυχολογία μας προκύπτει και η ανάγκη για ένα στιλ που να αντικατοπτρίζει την ευκολία, την άνεση, αλλά και μια street style άποψη. Όχι κάτι υπερβολικά επιτηδευμένο, αλλά μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά ακόμα και στο πιο απλό look. Ναι, καλά καταλάβατε! Έχουμε νέο trend και για όλα φταίει η Hailey Bieber.

Η ντίβα του street style

Η

Hailey Bieber εντυπωσίασε στο Coachella Festival με ένα απροσδόκητο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό, στιλ: έναν συνδυασμό μαντηλιού και καπέλου. Με αυτήν την εμφάνιση, απέδειξε πως οι ντίβες του παρελθόντος υπάρχουν ακόμα και βρίσκονται ανάμεσά μας.

Πώς συνόδευσε το νέο αυτό trend; Φορώντας bomber baseball jacket σε μπλε και λευκό, cargo παντελόνι σε ξεθωριασμένο μαύρο και μερικά χρυσά αξεσουάρ, έκανε mix&match το νεανικό με… το κυριλέ. Γιατί το λεοπάρ μεταξωτό της μαντήλι με τα χρυσά stud σκουλαρίκια ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το FILA baseball καπέλο και όλο το υπόλοιπο look. Αλλά μας ξέρετε… Εμείς λατρεύουμε τις αντιθέσεις. Με γυαλιά ηλίου σε μαύρο χρώμα και lip gloss από την προσωπική της συλλογή δημιούργησε την πιο σύγχρονη εικόνα της ανοιξιάτικης μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber Closet (@haileyrbiebercloset)

Πώς η Rihanna έδωσε το στίγμα της στο νέο trend;

Η Rihanna έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Όχι μόνο λόγω της μουσικής της, αλλά και λόγω του στιλ και της προσωπικής της εμφάνισης. Πρωτοποριακό και μάξιμαλ, έχει τη δύναμη να επηρεάσει τη μόδα παγκοσμίως. Ακόμα και τις πιο στιλάτες celebrities σαν την Hailey Bieber, η οποία στην πραγματικότητα… αντέγραψε την Rihanna!

Η Badgal Riri είχε φορέσει στο παρελθόν παρόμοιες εμφανίσεις. Συνδυάζοντας μαντήλια με καπέλα οπότε δεν ήταν κάτι δύσκολο να βρει εικόνες της και να τις αναπαράγει. Τώρα ποια το φόρεσε καλύτερα, το αφήνουμε πάνω σας! Εμείς ξέρουμε ότι ένα νέο trend κυκλοφορεί στους δρόμους και είναι ότι πρέπει για την εποχή.

Credit: Hailey Bieber/Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα