Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Μιλά για τη βία κατά των γυναικών – «Ευθύνη δεν έχουν μόνο οι θύτες, έχουν και τα θύματα»

19:20 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με βίντεο που ανέβασε στα social media μιλά για τη βία κατά των γυναικών. Συγκεκριμένα η επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στις διαδικτυακές της φίλες.

“Κορίτσια μου, φίλες μου. Όταν κάποιος ασκήσει βία πάνω σας μία φορά είναι δεδομένο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα ξανασυμβεί. Και κάθε φορά που συμβαίνει θα είναι και χειρότερο. Σταματήστε το την ίδια στιγμή και να το καταγγείλετε γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Και δεν έχουν ευθύνη μόνο οι θύτες, έχουν και τα θύματα. Πρέπει να μιλάνε τα θύματα, πρέπει να καταγγέλλουν αυτές τις συμπεριφορές. Το θέμα είναι ότι φοβόμαστε τι θα πει ο κόσμος. Ο κόσμος, όμως, δεν θα έρθει να μας σώσει όταν τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα. Επίσης εμείς οι μανούλες που μεγαλώνουμε αγοράκια θα πρέπει να τους κάνουμε ξεκάθαρες τις έννοιες του σεβασμού και της ισότητας. Φιλιά πολλά”, λέει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έγραψε: «Να δώσουμε ένα τέλος στη βία κατά των γυναικών! Μιλήστε! Με θάρρος! Χωρίς φόβο! Κανείς δε μπορεί να μας σώσει εκτός από τους ίδιους μας τους εαυτούς! Μην καλύπτετε και κυρίως μην «επιβραβεύετε» τη βία κατά των γυναικών!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

Keywords
Τυχαία Θέματα