Μαρσέλο: Οι τρυφερές ευχές στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

14:42 8/12/2022 - Πηγή: InStyle

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τη σύζυγο του Μαρσέλο, Κλαρίς Άλβες. Η Βραζιλιάνα καλλονή είχε γενέθλια και ο άσος του Ολυμπιακού της ευχήθηκε δημόσια με ανάρτησή του στα social media. Συγκεκριμένα ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την εντυπωσιακή σύζυγό του και έγραψε στη λεζάντα:

“Χρόνια πολλά

αγάπη μου!! Πολλή υγεία, πολλή ειρήνη, πολλή αγάπη και πολλές χαρές!!! Σε αγαπώ όμορφη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Credit: InStyle Magazine

Η Κλαρίς Άλβες, η οποία είναι ηθοποιός, έκλεισε χθες τα 34. Η Βραζιλιάνα καλλονή από το Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται στο πλευρό του αστέρα του ποδοσφαίρου και πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, περίπου 20 χρόνια, ακολουθώντας τον σε όλες τις επιτυχίες του από τη Φλουμινένσε μέχρι και τους μερένγκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarice Alves (@claricealves)

Γνωρίστηκαν σε μια παραλία στη Βραζιλία ενώ ήταν και οι δύο έφηβοι. Η Κλαρίς τον ακολούθησε στη Μαδρίτη και το 2008 αποφάσισαν να παντρευτούν. Έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Ένζο, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, ενώ το 2015 ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος τους, Λίαμ.

Aν θέλετε μπορείτε να βρείτε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Clarice Alves στο περιοδικό InStyle και στην αγαπημένη της φίλη Άντα Ηλιοπούλου, στο τεύχος Νοεμβρίου 2022.

Μαρσέλο: Βόλτα στην Ακρόπολη για τον άσο του Ολυμπιακού

Keywords
Τυχαία Θέματα