Νίκος Κουρής: Μιλά πρώτη φορά για τη χορευτική φιγούρα της Έλενας Τοπαλίδου στον γάμο τους

14:04 9/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/1 καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την χορευτική φιγούρα της συζύγου του κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Τοπαλίδου είχε σηκώσει το πόδι της ψηλά πίσω από την πλάτη του ηθοποιού, μία κίνηση η οποία σχολιάστηκε έντονα.

«Από την στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Το έκανε επειδή η Έλενα είναι η Έλενα, ούτε ήθελε να προσβάλει ούτε θεωρώ ότι προσέβαλε κανέναν. Ο καθένας να σκεφτεί ό,τι θέλει. Αν κάτι αλήθεια σε προσβάλει, απλά

το αποφεύγεις, δεν βγαίνεις να πεις τι είναι. Ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά, ήταν σαν κοσμογονία», ανέφερε ο Νίκος Κουρής.

«Η Έλενα διατηρεί αυτήν την παρόρμηση σε βαθμό σοκαριστικό γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή της η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία. Δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν, έχει βαθιά πίστη, ήταν μόνο μια υπόκλιση σε αυτό που λέγεται μυστήριο του γάμου. Επειδή είναι ευαίσθητη και δε θέλει να προκαλεί, μου είπε ίσως δεν έπρεπε να το κάνω», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν στις 12 Δεκεμβρίου έπειτα από 18 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα