Ο Liam Payne είναι ο απόλυτος σούπερ ήρωας στα μάτια του γιου του

14:12 29/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Liam Payne εξήγησε ότι ο γιος του τον θαυμάζει πάρα πολύ.

Ο 28χρονος τραγουδιστής και πρώην μέλος του βρετανικού συγκροτήματος, One Direction, έγινε πατέρας το 2017. Μαζί με την τότε σύντροφό του, Cheryl Cole έφεραν στον κόσμο τον Bear Grey. Μολονότι το ζευγάρι ακολούθησε στη συνέχεια χωριστούς δρόμους, οι δυο γονείς διατηρούν ακόμη καλές επαφές για χάρη του παιδιού τους. Ο μικρός έχει κλείσει πλέον τα 5 και βλέπει τον πατέρα του σαν τον απόλυτο σούπερ ήρωα.

Ο Harry Styles
επιστρέφει… σπίτι του με το νέο του άλμπουμ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne)

Ο Liam Payne έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για την πατρότητα.

Ο λόγος για τον οποίο η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιού της

“Τον βλέπω δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα” ξεκίνησε λέγοντας. “Όταν είμαι μαζί του, έχει την αμέριστη προσοχή μου. Εστιάζω σε αυτόν ολοκληρωτικά, δεν χαζεύω στο κινητό μου ούτε ασχολούμαι με άλλα πράγματα εκείνη την ώρα. Θέλω να του δίνω αυτές τις όμορφες στιγμές, γιατί είναι σημαντικό να τις έχει. Είναι απαραίτητες για τη ζωή του, χρειάζεται τον πατέρα του. Χαίρομαι που με βλέπει σαν σούπερ ήρωα και ελπίζω να μείνει έτσι αυτό”, πρόσθεσε ο Payne.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne)

Πριν από λίγο καιρό, ο Liam και η Cheryl γιόρτασαν τα πέμπτα γενέθλια του Bear. Διοργάνωσαν ένα μεγάλο party, στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι φίλοι του παιδιού τους.

“Ήταν το πρώτο του party ύστερα από τον covid. Και, βασικά, είναι η πρώτη φορά που μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι τα γενέθλιά του και το τι ακριβώς είναι αυτό”, εξήγησε ο πατέρας στο People. “Περάσαμε πραγματικά υπέροχα. Γνώρισα όλους τους φίλους του από το σχολείο. Ναι, σίγουρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε τα 30 πεντάχρονα που υπήρχαν μέσα στο δωμάτιο, αλλά τα καταφέραμε… και ήταν τέλεια! Αυτό έχει σημασία”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Payne (@liampayne)

Keywords
Τυχαία Θέματα