Ο Orlando Bloom κέρδισε τον τίτλο του “Μπαμπά της χρονιάς”

Ο Orlando Bloom μπορεί να έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και Οι Πειρατές της Καραϊβικής, τώρα ωστόσο απέκτησε έναν ακόμη τίτλο: βγήκε ο “Μπαμπάς της Χρονιάς”.

Reese Witherspoon – Ryan Phillippe: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση ύστερα από 15 χρόνια

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom)

Ο 44χρονος ηθοποιός είναι πατέρας δύο παιδιών, του Flynn Christopher και της Daisy Bloom. Είχε αποκτήσει τον γιο του το 2011 με την πρώην σύζυγό του Miranda Kerr, ενώ την κόρη του με την τωρινή σύντροφό του, Katy Perry.  Το νεότερο μέλος της οικογένειας έγινε πρόσφατα ενός έτους και το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να διακοσμήσει το δωμάτιο της μικρής. Ο Orlando ανέλαβε τις χειρωνακτικές εργασίες και ολοκλήρωσε μόνος του το DIY project. Αναλυτικότερα, ζωγράφισε μαργαρίτες – προς τιμήν της Daisy – πάνω στους τοίχους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom Fan (@orlandobloomitaly)

Αυτή η γλυκιά στιγμή αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό και το βίντεο που τραβήχτηκε δημοσιεύθηκε αργότερα στο Instagram. Ο Bloom λοιπόν κοινοποίησε το συγκεκριμένο moment στον προσωπικό λογαριασμό του και οι fans του κατευθείαν ενθουσιάστηκαν. Φαίνεται ότι η ανάρτηση τράβηξε την προσοχή του αμερικανικού People, το οποίο δεν άργησε να την σχολιάσει. Τον αποκάλεσε μάλιστα ως ο “Μπαμπάς της Χρονιάς” και ομολογούμε ότι συμφωνούμε απόλυτα.

Vin Diesel: Συνόδευσε την κόρη του Paul Walker στον γάμο της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom)

Keywords
Τυχαία Θέματα