Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024 – Βασιλικά προβλήματα, κλιματική καταστροφή και διεθνείς συγκρούσεις

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να γίνει ο βασιλιάς της Αγγλίας, το 2024. Απίθανο; Και όμως, πιθανό σύμφωνα με τα γραπτά του πιο διαβόητου μάντη, του Γάλλου αστρολόγου Νοστράδαμου, του 16ου αιώνα.

Το έργο του Les Propheties (Οι Προφητείες), από το 1555, προβλέπει το μέλλον σε 942 τετράστιχα.

Ορισμένοι αποδίδουν στον Νοστράδαμο την πρόβλεψη για την 11η Σεπτεμβρίου, την άνοδο του Χίτλερ και την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Γνωστός ως ο “Προφήτης της Καταδίκης”, ο φαρμακοποιός εμπνεύστηκε από βιβλικά κείμενα και τις δικές του εμπειρίες από την πανούκλα.

Τι μας
περιμένει το 2024 σύμφωνα με τον ΝοστράδαμοΑντιπαράθεση με την Κίνα

Ο Joe Biden προσπάθησε να ξεπαγώσει τις σχέσεις με την Κίνα όταν συναντήθηκε με τον Xi Jinping τον Νοέμβριο του 2023. Θέματα συζήτησης η Ταϊβάν, η φαιντανύλη και η κλιματική αλλαγή.

Ωστόσο, οι προβλέψεις του Νοστράδαμου υποδηλώνουν ότι μπορεί να ήταν όλα μάταια. Σε έναν στίχο που ξεκινά περιγράφοντας “μάχη και ναυμαχία“, γράφει για το πώς ένας “Κόκκινος αντίπαλος θα χλωμιάσει από φόβο, βάζοντας τον μεγάλο Ωκεανό σε τρόμο”.

Hanoi artık ince bir dengeleme ustası.
Vietnam, Xi Jinping'in geçen haftaki ziyaretinin ardından Çin ile ilişkilerini geliştirdi.

Tıpkı ABD Başkanı Joe Biden'ın ülkeye yaptığı ziyaret sırasında yaptığı gibi.

Daha önce de yazdım. Bölge ülkeleri yeni Soğuk Savaştan en az zararı… pic.twitter.com/03v0Z2XQIq

— Hüseyin Korkmaz (@drhkorkmaz) December 18, 2023

Ο “κόκκινος αντίπαλος” θα μπορούσε να αναφέρεται στην Κίνα, δεδομένου του χρώματος της σημαίας της. Και οι αναφορές στη ναυτική σύγκρουση είναι ανατριχιαστικές υπό το φως της κλιμακούμενης συζήτησης για την κατάσταση της Ταϊβάν. Το νησί είναι στη διασταύρωση της Ανατολικής και της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας.

Και αυτή είναι σίγουρα μια σύγκρουση που πρέπει να αποφευχθεί εάν η Κίνα είναι ο εν λόγω αντίπαλος, με το Πεκίνο να διαθέτει το μεγαλύτερο πολεμικό ναυτικό στον πλανήτη.

Βασιλικά μπερδέματα

Ο Βρετανός συγγραφέας και σχολιαστής του Νοστράδαμου Mario Reading έχει γράψει στο παρελθόν ότι ο Γάλλος αστρολόγος ίσως προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Και ο μάντης θα μπορούσε να έχει προβλέψει και τη νέα αναταραχή που περιμένει τον βρετανικό βασιλικό θρόνο καθώς στις προβλέψεις του μιλάει για τον “βασιλιά των Isles”, ο οποίος είχε ένα αμφιλεγόμενο διαζύγιο που “εκδιώχθηκε με τη βία”.

King Charles, Kate Middleton, Prince William join hands against Meghan Markle, Prince Harry

Britain’s King Charles and Prince William have seemingly joined hands against Meghan Markle and Prince Harry as they ‘have the power’ in the royal family.

Accor… https://t.co/FvLB6xIyf6

— Updates Plug (@updatesplug247) December 18, 2023

Στη συνέχεια, θα αντικατασταθεί από κάποιον που δεν θα έχει κανένα σημάδι βασιλιά”. Σύμφωνα με τον Reading, αυτό δείχνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ παραιτείται λόγω “επίμονων επιθέσεων τόσο στον ίδιο όσο και στη δεύτερη σύζυγό του”, και ότι ο Harry τον αντικαθιστά, και όχι ο William ή κάποιο από τα τρία παιδιά του, ως ο άνθρωπος που δεν έχει “κανένα σημάδι βασιλιά”.

Κλιματική καταστροφή

Με το 2024 να έρχεται μετά τη σύνοδο κορυφής COP28, αυτή η πρόβλεψη του Νοστράδαμου δεν είναι καλό σημάδι. Ενδεχομένως στηρίζεται στα γεγονότα του Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι, τα οποία αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Το κλιματικό χάος έχει ήδη αρχίσει με τις περιπτώσεις πυρκαγιών, πλημμυρών και ξηρασίας να αυξάνονται σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ιδίως το 2023.

Αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το πώς φαίνεται να έχει προβλέψει αυτά τα αποκαλυπτικά γεγονότα, όλους αυτούς τους αιώνες πριν.

Προβλέπει: “Η ξηρή γη θα γίνει πιο ξερή, και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες, όταν αυτό φανεί”. Αλλού, προειδοποιεί για καταιγίδες που θα οδηγήσουν σε λιμό. “Πολύ μεγάλος λιμός από παθογόνο κύμα” έγραψε.

Ένας νέος Πάπας

POPE FRANCIS CALLS OUT ISRAEL FOR TERRORISM

This is related to Israel attacking the Catholic Parish in Gaza, where 2 Christians were assassinated

Pope Francis said “IT IS TERRORISM” pic.twitter.com/HPPemkyDxH

— Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) December 17, 2023

Σύμφωνα με τις Les Propheties, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος είναι σήμερα 87 χρόνων και έχει αρκετά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, θα μπορούσε να προχωρήσει.

Ένα απόσπασμα αναφέρει: “Αφού πεθάνει ένας πολύ ηλικιωμένος Ποντίφικας, ένας Ρωμαίος καλής ηλικίας θα εκλεγεί. Γι’ αυτόν θα ειπωθεί ότι αποδυναμώνει την έδρα του, αλλά για πολύ καιρό θα έχει έντονη δραστηριότητα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα