Παντρεύεται η Γιώτα Τσιμπρικίδου – Tο bachelorette πάρτι της

Νύφη θα ντυθεί σε λίγες μέρες η Γιώτα Τσιμπρικίδου. Η ραδιοφωνική παραγωγός ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και το απόγευμα της Κυριακής (10/12) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από το bachelorette πάρτι που έκανε με τις αγαπημένες της φίλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giota Tsimprikidou (@giota_tsimprikidou)

«Με εσάς πάντα δίπλα μου,

η χαρά μου πολλαπλασιάζεται… Ευχαριστώ (ξέρετε εσείς!!!). Τα γέλια μας, οι υποσχέσεις και οι αγκαλιές μας», έγραψε στην ανάρτησή της η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Ο γάμος της είχε αναβληθεί μία φορά στο παρελθόν για επαγγελματικούς λόγους. «Τα τελευταία χρόνια είμαι σε μία σχέση πολύ συγκεκριμένη, δεν κρύβω κάτι, δεν διαλαλώ και κάτι. Με το καλό να γίνει ο γάμος και να έρθετε στον γάμο. Να πείτε “επιτέλους, το παντρέψαμε το κορίτσι αυτό”. Έχει γίνει η πρόταση και φοράω και το δαχτυλίδι καμιά φορά. Όταν δεν τον ξεχνάω στο κομοδίνο, το βάζω. Ήταν να γίνει ο γάμος. Υπήρξε μία αναβολή για λόγους δουλειάς και για διάφορα που τρέχουν, θα γίνει όμως ο γάμος», είχε αποκαλύψει η Γιώτα Τσιμπρικίδου σε συνέντευξή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα