Πριγκίπισσα Charlotte: Προστατευτική μεγάλη αδελφή με τον πρίγκιπα Louis

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι μια αφοσιωμένη στοργική μεγάλη αδελφή για τον πρίγκιπα Louis.

Ο 5χρονος Louis έκανε το ντεμπούτο του στην ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της μαμάς τους Kate Middleton. Ο μικρός πρίγκιπας ήταν στο πλευρό του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Charlotte, η οποία τον καθοδήγησε στην εκδήλωση. Ο Louis

έδειξε να μην ενοχλείται από τους 1.500 καλεσμένους. Μπήκε στο εσωτερικό του Αββαείου του Ουέστμινστερ με αυτοπεποίθηση και ακολούθησε τη γιορτινή διαδικασία. Όλοι διασκέδασαν με τα νέα τερτίπια του, όταν προσπάθησε να σβήσει το κερί της αδελφής του παίζοντας μαζί της.

“Είναι τόσο γλυκό να βλέπεις τους τρεις τους μαζί και ιδιαίτερα τη Charlotte που είναι σούπερ προστατευτική με τον μικρό της αδελφό“, είπε αποκλειστικά στο PEOPLE η Sophie Mirman, ιδρύτρια της βρετανικής μάρκας παιδικής ένδυσης Trotters. Όπως πρόσθεσε, ο Louis “έδειχνε τόσο μεγάλος” με το “μικρό παλτό και τις μπότες Chelsea” της μάρκας.

A little brother doing little brother things!! Prince Louis blows out Princess Charlotte’s candle! pic.twitter.com/YxqgxtdVsG

Royal News Network (@RNN_RoyalNews) December 8, 2023 Ο ιδιαίτερος δεσμός με τον Louis

Η Charlotte και ο Louis είναι πολύ κοντά και έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Σε μια φωτογραφία από τα τρίτα γενέθλια της Charlotte, κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Louis και δίνει ένα γλυκό φιλί στο κεφάλι του αδελφού της που κοιμάται.

princeandprincessofwales/Instagram (Duchess of Cambridge)

Η νεαρή πριγκίπισσα έδειξε την αδυναμία της και στη βάπτιση του Louis το 2018. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι κοιτάζουν την κάμερα στα πορτρέτα, χαμογελώντας, η περήφανη μεγάλη αδελφή κοιτάζει τον Louis με αγάπη και του κρατάει το χέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Αυτές τις μέρες ο Louis δείχνει να αντιγράφει κάθε κίνηση της Charlotte. Το 2021, ο πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι η οικογένεια αγαπά να παίζει μουσική το πρωί και τα παιδιά να χορεύουν στο σπίτι. “Η Charlotte ιδιαίτερα, τρέχει στην κουζίνα με τα φορέματά της και τα ρούχα του μπαλέτου και τα πάντα“, είπε ο περήφανος μπαμπάς. “Τρελαίνεται τελείως με τον Louis να την ακολουθεί και να προσπαθεί να κάνει το ίδιο πράγμα”. Η Charlotte καθοδηγεί τον Louis σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και φροντίζει να ακολουθεί το πρωτόκολλο. Βέβαια, το ίδιο κάνει και με τον πρίγκιπα George, διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα