Τ-shirt Dress: To δροσερό και άνετο φόρεμα που φορούν τώρα οι stars

19:14 21/7/2023 - Πηγή: InStyle

Εάν έχετε καεί από τα πρώτα μπάνια ή αν απλώς αναζητάτε ένα δροσερό και άνετο φόρεμα για τις ζεστές ημέρες, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις πρόσφατες επιλογές των celebrities όπως η Lori Harvey και η Sofia Richie.

Kαι οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν πρόσφατα τα looks τους στο Instagram, τα οποία περιλάμβαναν μια ενδιαφέρουσα τάση στα φορέματα. Ένα βαμβακερό T-Shirt dress. H Harvey φορούσε ένα απλό T-shirt φόρεμα με καουμπόικο καπέλο, χοντρά ασημένια σκουλαρίκια και μαύρα

γυαλιά ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lori Harvey (@loriharvey)

Η τάση του 00s Slogan T-Shirt επιστρέφει και η Kim Kardashian το επιβεβαιώνει

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, τα μπλουζοφορέματα επέστρεψαν δριμύτερα (και πιο απαραίτητα) από ποτέ αυτό το καλοκαίρι.

Πίσω στο 2016, μπορεί να θυμάστε την Kylie Jenner να φοράει ένα μακρύ Τ-Shirt ως φόρεμα και από πάνω έναν κορσέ. Ή την Ariana Grande με ένα oversized graphic μπλουζάκι, αλλά τώρα οι stars επαναπροσδιορίζουν το στιλ ως βασικό στοιχείο του Quiet Luxury. Η Sofia Richie, η οποία αποτελεί τρανό παράδειγμα αυτής της αισθητικής έδωσε τη δική της εκδοχή του look τον περασμένο Ιούνιο. Συνδύασε το μάξι φόρεμά της από το The Row με μια δερμάτινη καφέ ζώνη Celine, μαζί με μερικά κρεμ αξεσουάρ όπως μπότες Paris Texas, μια τσάντα από το The Row και γυαλιά ηλίου από την Khaite x Oliver Peoples. Η socialite απέδειξε ότι με τα σωστά αξεσουάρ και styling, ακόμη και το ταπεινό T-shirt φόρεμα μπορεί να πετύχει μια κομψή εμφάνιση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Αν και τόσο η Richie όσο και η Harvey φαίνεται να προτιμούν την λευκή εκδοχή του φορέματος, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό, μπορείτε να αντιγράψετε το look της Rosalía. Τον Μάιο, η τραγουδίστρια έδειξε τη grunge πλευρά της συνδυάζοντας ένα γκρι μπλουζάκι Acne Studios με μπότες με πλατφόρμα Marc Jacobs και ένα καπέλο του μπέιζμπολ για μια ζεστή μέρα στο στούντιο.

@rosalia.vt/Instagram

Οι celebrities εκτιμούν το άλλοτε υποτιμημένο κομμάτι, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευελιξία και ύφασμα που αναπνέει.

Μπορείτε να το φορέσετε ως cover-up πάνω από το μαγιό, να το φορέσετε σε μια βραδινή έξοδο με τακούνια ή απλά να χαλαρώσετε στο σπίτι. Μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός T-shirt φορέματος αυτό το καλοκαίρι, είναι το μόνο που θα χρειαστείτε για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα.

Logo T-Shirts: Τα fun κοντομάνικα είναι η ένοχη απόλαυση της Gen Z κι εμείς τα φοράμε… με στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα