Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή 10/11 – Αιγόκεροι η αρνητική σας διάθεση προκαλεί αντιπαραθέσεις

Σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και έως την 1η Δεκεμβρίου φέρνει στα ζώδια ανυπομονησία και αστάθεια. Υπάρχει διάθεση για ρίσκο και πρωτοβουλίες ενώ το κλειδί της επιτυχίας είναι η μεθοδικότητα και η προσήλωση στον στόχο. Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα. Γόνιμο έδαφος για συζητήσεις και γνωριμίες ενώ η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα.

Κριός

Οι κόντρες με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό

περιβάλλον έχουν κόστος στην εξέλιξή σου. Αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και τις διεκπεραιώνεις τέλεια. Κλείνεις υποθέσεις με άτομα από το περιβάλλον σου.

Ταύρος

Θέτεις βάσεις για την προσωπική σου ανάπτυξη και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην οικογένεια καθώς θα αναλάβεις συγκεκριμένες ευθύνες. Η έλλειψη αντικειμενικότητας και η κυκλοθυμική διάθεση σε αποπροσανατολίζουν.

Δίδυμος

Αντιδράς με σπασμωδικές κινήσεις απέναντι σε άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά δεν πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Πρόσεχε τις συνεργασίες σου καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθείς.

Καρκίνος

Διεκδικείς όσα θεωρείς ό,τι σου αξίζουν και έχεις πλέον και την εκτίμηση των ανωτέρων σου. Πρόσεχε την αμετροέπεια γιατί ενοχλεί τους προϊσταμένους σου. Βοηθάς όποιον στο ζητήσει αλλά πρόσεχε να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης.

Λέων

Ανεβάζεις ταχύτητα αλλά δεν αποφεύγεις όσα σε προβληματίζουν. Δεν λειτουργείς ελεύθερα γιατί σε κρατάει το παρελθόν. Οι συγκρούσεις στον χώρο της δουλειάς σε ταλαιπωρούν, για αυτό φρόντισε να μην είσαι αυστηρός με συνεργάτες σου.

Παρθένος

Παίρνεις πρωτοβουλίες και δείχνεις την προσωπικότητά σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Οι ιδέες σου δημιουργούν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα.

Ζυγός

Προσπαθείς να θέσεις τους δικούς σου ρυθμούς και έτσι υπάρχει φόβος να χάσεις ευκαιρίες στον χώρο εργασίας σου. Δες τι θες να αλλάξεις στον οικογενειακό τομέα για να αξιοποιήσεις τις καταστάσεις.

Σκορπιός

Επικοινωνείς με φίλους και παίρνεις ουσιαστική χαρά καθώς μέχρι τώρα οι δυσκολίες, σου έβαζαν εμπόδια στην καθημερινότητα. Ξεπερνάς τις δυσκολίες και το κέφι απογειώνει την διάθεσή σου. Πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δρουν υπόγεια.

Τοξότης

Θα αντιμετωπίσεις θέματα από κοντινούς σου ανθρώπους, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην έχεις εντάσεις. Κράτα χαμηλό προφίλ σε συνεργασίες και απόφυγε συμπεριφορές που ίσως σε εκθέσουν.

Αιγόκερως

Σε διακατέχει αρνητική διάθεση και προκαλείς αντιπαραθέσεις με το στενό περιβάλλον σου. Δες τι πραγματικά θέλεις για να κρατήσεις την έντασή σου και να μην δυσαρεστήσεις συνεργάτες σου.

Υδροχόος

Διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει αλλά πρόσεχε την επιθετικότητά σου προς τους άλλους για να αποφύγεις την αντίδρασή τους. Οι επαγγελματικές πρωτοβουλίες είναι σημαντικές και κινείσαι προς την επιτυχία.

Ιχθύς

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις γρήγορα για να τα ξεπεράσεις. Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους με αρνητικό τρόπο, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα