Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (17/2) – Υδροχόοι εκφράστε αυτά που νιώθετε και αφήστε στην άκρη τις καχυποψίες

08:14 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και φέρνει στα ζώδια δυσκολία στην επικοινωνία και εσωτερική σύγχυση. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα προκαλούν ένταση και αστάθεια. Στα ζευγάρια υπάρχει ο φόβος για ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ζηλοτυπία και αμφιβολίες, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να βγουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις με αρνητικές συνέπειες.

Κριός

Διαχειρίσου το παρασκήνιο που υπάρχει στον χώρο της εργασίας και μην εμπλακείς σε συγκρούσεις.

Οι διαφωνίες με άτομα από τον κοντινό περίγυρο είναι αναπόφευκτες λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων. Ζητήματα του παρελθόντος επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η έντονη καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ.

Ταύρος

Επικοινωνείς με άτομα του οικογενειακού αλλά και φιλικού σου περιβάλλοντο και βλέπεις αισιόδοξα τη ζωή. Δρομολογείς θετικά τα επαγγελματικά σου θέματα ενώ η ενασχόλησή σου με πρωτότυπα αντικείμενα, σου αλλάζει την κοσμοθεωρία και δείχνεις την επαναστατική σου πλευρά.

Δίδυμος

Αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες με αυτοπεποίθηση και ξεχωρίζεις για τον δυναμισμό σου. Έχεις θετικά αποτελέσματα στον χώρο δουλειάς καθώς βοηθάς με ρεαλιστικές προτάσεις. Οι φίλοι, σου δίνουν χαρά και περνάς όμορφες στιγμές μαζι τους με συζητήσεις χαλαρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον θα έχει μακροχρόνια πορεία.

Καρκίνος

Η ανάγκη σου για χαλάρωση, σε κάνει να βάζεις πιο πίσω τα επαγγελματικά θέματα. Διασκεδάζεις με άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον, αρκεί να μην πυροδοτήσεις την ατμόσφαιρα με ένταση. Αφέσου στο έντονο συναίσθημα και μην εμπλακείς σε περιττές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου.

Λέων

Έχεις καχυποψία για τα πρόσωπα που είναι κοντά σου και το εκδηλώνεις με τη συμπεριφορά σου. Περιόρισε τον εκνευρισμό που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου. Κράτα χαμηλούς τόνους για να έχεις καθαρή σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν επιτρέπουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο αισθηματικό παιχνίδι.

Παρθένος

Αντιμετωπίζεις ανατροπές στη ρουτίνα σου και αυτό σε πεισμώνει πιο πολύ να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σε δουλειά και σπίτι. Τα αισθηματικά σου είναι σε δεύτερη μοίρα. Μοναδική θετική εξαίρεση αν εργάζεσαι μαζί με τον/την σύντροφό σου ή έχεις κάποιο φλερτ στον χώρο εργασίας.

Ζυγός

Κλείνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σε επαγγελματικό επίπεδο και σχεδιάζεις την εξέλιξη των στόχων σου. Ακούς το ένστικτό σου για τα πρόσωπα που πρέπει να εμπιστευτείς και με λογική ξεπερνάς όσα σε ρίχνουν ψυχολογικά. Σήμερα, έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από συναισθηματικά τραύματα και να δεις με άλλο μάτι την προσωπική σου πορεία.

Σκορπιός

Μη γίνεις επικριτικός γιατί θα συγκρουστείς με συνεργάτες και οι περισσότερες υποχρεώσεις θα σε προβληματίσουν. Έχεις καλή διάθεση και τη μεταφέρεις στους γύρω σου. Ωστόσο, το άγχος που νιώθεις σε καταβάλλει και δεν μπορείς να ολοκληρώσεις ζητήματα καθημερινά.

Τοξότης

Με οδηγό, το ένστικτο παίρνεις τις επαγγελματικές αποφάσεις ενώ πλέον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για οικονομικά κίνητρα. Το στρες επηρεάζει τη διάθεσή σου αν και περνάς όμορφες στιγμές με άτομα που σε βοηθούν να εκφράσεις όσα σε ταλαιπωρούν ψυχικά. Νέο πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο, σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Προχωράς τις συνεργασίες σου, με διπλωματία λειτουργείς άψογα και παίρνεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ισορροπείς τις σχέσεις σου με το ευρύτερο περιβάλλον σου, ωστόσο για να καλύψεις τις ανάγκες σου μην γίνεις πολύ υποχωρητικός/ή.

Υδροχόος

Οι φοβίες σε οδηγούν σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ευθέως αφήνοντας στην άκρη τις όποιες καχυποψίες μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου και πραγματοποιείς θετικά επαγγελματικά βήματα.

Ιχθύς

Η αποφασιστικότητα παίζει ουσιαστικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Ο παρορμητισμός σε εκθέτει και χάνεις ευκαιρίες. Το απόγευμα απογειώνει την ενέργεια και τον δυναμισμό σου και παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Ο εγωισμός δημιουργεί δυσαρμονία και προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα