Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (23/4) – Λέοντες ισορροπείτε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας

08:26 23/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και δίνει στα ζώδια μυστικοπάθεια, διαίσθηση αλλά και χειριστικές συμπεριφορές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό είναι να αποφύγετε την αναβλητικότητα. Στον αισθηματικό τομέα καινούργιες γνωριμίες, με διάθεση εξομολόγησης. Αν έχετε σχέση, τότε προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

Κριός

Νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους, καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Δείξε

προσοχή στις υποθέσεις που διαχειρίζεσαι και επικεντρώσου σε εκκρεμότητες για να πάρεις τις απαιτούμενες ανάσες.

Ταύρος

Η κατανόηση που δείχνεις στις ανάγκες των άλλων παίζει σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου, οι οποίες έχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με κοντινούς σου ανθρώπους και διεκδικείς το ενδιαφέρον τους.

Δίδυμος

Οικονομικά θέματα σου προκαλούν υπερένταση και άγχος. Η καχυποψία που νιώθεις, δεν σε αφήνει να εμπιστευτείς συνεργάτες σου. Ωστόσο, η έντονη διαίσθηση σε βοηθά και δεν κάνεις λάθη στις επιλογές σου αλλά και σε υποθέσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Καρκίνος

Δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται αυτό να επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξή σου. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, αλλά με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο με αποτέλεσμα να έχει λάθος αντίκτυπο στις σχέσεις σου.

Λέων

Ισορροπείς τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια. Σημαντικά οφέλη από τις συνεργασίες όπου διευρύνουν τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Η αποφασιστικότητά σου, δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σου.

Παρθένος

Οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσένα. Δρομολόγησε εκκρεμότητες γιατί πιθανόν οι υποχρεώσεις να μειώσουν την ενεργητικότητά σου.

Ζυγός

Υπόγειες κινήσεις έρχονται στην επιφάνεια και η ένταση στον επαγγελματικό χώρο σε προβληματίζει. Διαχειρίσου με ψύχραιμο τρόπο τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις που επηρεάζουν τις διαπροσωπικες σου σχέσεις.

Σκορπιός

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο ενώ επιδιώκεις νέες συμφωνίες άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Προσοχή στην κυκλοθυμία που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πλησίασε άτομα που έχεις ανάγκη.

Τοξότης

Προσοχή σε εξιδανικεύσεις συνεργατών και ανωτέρων καθώς θα έχουν κόστος. Απόφυγε να συζητήσεις με άτομα που πιθανόν δεν επιθυμούν την εξέλιξή σου στον επαγγελματικό χώρο και ασχολήσου με θέματα της δουλειάς που επηρεάζουν την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Άφησε πίσω τον συναισθηματισμό και δραστηριοποιήσου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Διεκδικείς το καλύτερο σε συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Ο εγωισμός σου, δημιουργεί προβλήματα ενώ η σημερινή μέρα αυξάνει την ανάγκη σου να απομονωθείς.

Υδροχόος

Θέματα από το παρελθόν “ρίχνουν” την ψυχολογία σου. Εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με την δυναμικότητά σου ενώ με τις πρωτοβουλίες που παίρνεις πετυχαίνεις εμπορικές συμφωνίες. Προσπάθησε να βρεις λύσεις για ότι λειτουργεί πιεστικά και δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από εμμονές και απωθημένα που σε πληγώνουν.

Ιχθύς

Αυξημένες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, σου δημιουργούν άγχος. Διεκδικείς με αποφασιστικότητα αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν. Δημιουργείς τις προϋποθέσεις για οικονομικές συζητήσεις και σχέδια που επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα