Το Met Gala επιστρέφει στις 2 Μαΐου με οικοδεσπότες τους Regina King, Blake Lively και Ryan Reynolds

15:09 18/3/2022 - Πηγή: InStyle

Denim, sportwear, cowboy boots, αλλά και το glam του Tom Ford, της Donna Karan και του Ralph Lauren. Ότι θυμίζει στιλιστικά την Αμερική – και σίγουρα δεν είναι εύκολο να το προσδιορίσει κανείς για μια χώρα με τόσες αντιθέσεις – θα το δούμε στο πιο

hot fashion event. Το θέμα του Met Gala του 2022, In America: Anthology of Fashion, βασίζεται στις αρχές του αμερικανικού στιλ και γιορτάζει τους αφανείς ήρωες του αμερικανικού design. H φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου που είναι μια επιστροφή στην παραδοσιακή περίοδο της διοργάνωσης την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, μετά από δύο χρόνια αλλαγών λόγω Covid.

@iamreginaking/instagram

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Regina King και το power couple του Hollywood, Blake Lively και Ryan Reynolds. Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης Lin-Manuel Miranda θα είναι ο επίσημος συμπρόεδρος, ενώ ο σχεδιαστής Tom Ford, ο Adam Mosseri του instagram και η Anna Wintour θα συνεχίσουν ως επίτιμοι συμπρόεδροι. Η εκδήλωση φιλοξενεί συνήθως περίπου 600 καλεσμένους που βλέπουν το όνομά τους στην ποθητή guest list.

Photo by Raymond Hall/GC Images

Οι επισκέπτες πρέπει να συμμορφώνονται με την πολιτική του event που σημαίνει πως το κινητό τους το αφήνουν στο σπίτι ή έστω απενεργοποιημένο στη τσάντα τους. Ωστόσο, οι κανόνες παραβιάστηκαν από μια ομάδα διασημοτήτων που κάπνιζαν και έβγαζαν αυθάδικα selfie στο μπάνιο το 2017.

entertainment weekly Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Carpet | Fashion (@themetgalaofficial)

Η εκδήλωση συνήθως περιλαμβάνει μια καλλιτέχνη υψηλού προφίλ (όπως η Rihanna) και οι καλεσμένοι πάντα εξερευνούν τη γκαλερί πριν καθίσουν να απολαύσουν το βραδινό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Carpet | Fashion (@themetgalaofficial)

Εμείς, ανυπομονούμε για τα φετινά ευφάνταστα outfits με το american touch που θα γεμίσουν για άλλη μια φορά τα editorials μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα