Βασίλισσα Λετίθια: Αέρινη εμφάνιση με ντραπέ φόρεμα για επίπεδη κοιλιά – Η τάση που θα σαρώσει το καλοκαίρι

22:39 26/4/2023 - Πηγή: InStyle

Τα ντραπέ φορέματα είναι η τάση του καλοκαιριού. Και τι καλύτερο… για εμάς τις γυναίκες που έχουμε παραπάνω λίπος στην κοιλιά.

Τα drapping dress είναι ιδανική επιλογή όταν θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα «επίπεδης κοιλιάς». Οι πτυχές του υφάσματος και τα ασύμμετρα σχέδια, σας δίνουν την άνεση να τα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Σε guest εμφανίσεις αλλά και σε πιο casual καταστάσεις…

Είναι τα φορέματα που προτιμούν οι διάσημες αλλά και οι γαλαζοαίματες. Ο λόγος για την Βασίλισσα της Ισπανίας Letizia, η οποία έχει ήδη φορέσει το φόρεμα ‘flat stomach effect’ που θα σαρώσει

αυτό το καλοκαίρι.

Η στιλιστική εμφάνιση της βασίλισσας Λετίθια, το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα καθώς την είδαμε να κάνει ντεμπούτο με νέες εμφανίσεις και φορέματα με πολύχρωμα prints.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σχεδόν άθελά της, η βασίλισσα Λετίθια αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις καλεσμένες που αναζητούν αναφορές για γάμους του 2023. Όπως ήταν για παράδειγμα, το λουλουδάτο φόρεμα που διάλεξε πριν από λίγες μέρες, που είχε μια πινελιά από την δεκαετία του ΄80 και λίγο… από δημόσιες εμφανίσεις της Lady Di.

Η τελετή στην οποία φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν η τελετή για το Βραβείο Cervantes 2022, που αποτίει φόρο τιμής στον βραβευμένο σε αυτή την έκδοση, τον Βενεζουέλανο ποιητή Rafael Cadenas.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOOKS DE S.M LA REINA LETIZIA (@letiziareina_)

Για την περίσταση, η Βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα φόρεμα με λαιμόκοψη σε V και φουσκωτά μανίκια, με μανσέτες. Το κλειδί του σχεδιασμού δεν βρίσκεται μόνο στο ελκυστικό ροζ terrazzo print του αλλά και στο ντραπέ του.

Οι διακριτικές πτυχές σε αυτό το ύψος της φιγούρας είναι πιο κολακευτικές ενώ στην περίπτωση του φορέματος της Βασίλισσας, αυτές οι πτυχές ενσωματώθηκαν και στο ύψος των ώμων. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με slingback παπούτσια σε σκούρο φραουλένιο χρώμα και μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Το σχέδιο υπογράφει η Lady Pipa, μια ισπανική μάρκα που ειδικεύεται σε αυτό το είδος ρούχων για καλεσμένους γάμου. Με τιμή περίπου 170 ευρώ, το βρίσκουμε σε αυτό το χρώμα σε διάφορα μεγέθη, αν και σε άλλα μοντέλα είναι εντελώς sold out.

Queen Letizia: Κάνει τάση τα παστέλ φορώντας το απόλυτο φόρεμα της άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα