Πρώτη φορά που δοκίμασα μία ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς με προϊόντα Filorga

Κάθε φορά που επισκέπτομαι το Παρίσι δύο πράγματα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα: Μία- ok πολλές- βόλτες με τη φίλη μου την Κατερίνα και τη μικρή Ίρις και φυσικά κάμποσες επισκέψεις στα γαλλικά φαρμακεία ή αλλιώς τα ”dream places” για κάθε skincare addict αυτής της Γης. Ο λόγος απλός. Οι Γαλλίδες ξέρουν. Ξέρουν πώς να εκπέμπουν αυτή την ανεπιτήδευτη, αβίαστη ομορφιά και σαγηνευτική κομψότητα σε κάθε τους εμφάνιση, ξέρουν να κάνουν ακόμη

και τα πιο basics και κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους να δείχνουν μοναδικά πάνω τους, ξέρουν πώς να κάνουν την επιδερμίδα τους να ακτινοβολεί, ακόμη κι αν δεν φορούν ίχνος μακιγιάζ στην επιδερμίδα τους.

Τα καλά νέα (για εμάς τους υπόλοιπους) είναι πως όλα αυτά δεν τα χρωστούν μόνο στο DNA τους. Οι Γαλλίδες ακολουθούν ευλαβικά τους κανόνες στη skincare ρουτίνα τους, χρησιμοποιώντας καθημερινά προϊόντα από αγαπημένα τους beauty brands. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πως η φωτεινή και υγιής επιδερμίδα δεν είναι αποτέλεσμα ενός αψεγάδιαστου μακιγιάζ, αλλά μίας καλής skincare ρουτίνας. Κάπως έτσι, έτσι έγινε η πρώτη μου γνωριμία με τη Filorga, ένα ένα luxury beauty brand με μοναδικό DNA, εμπνευσμένο από την αισθητική ιατρική, μέσα σ΄ ένα φαρμακείο στη γειτονία της φίλης μου που είχα κυριολεκτικά «χαθεί» με τις ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα