Εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Σύλληψη δύο αστυνομικών για διαρροή βίντεο

.

Στη σύλληψη δύο αστυνομικών προχώρησαν τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας και τους οδήγησαν στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, που υπηρετούν στην Άμεση Δράση, και κατηγορούνται ότι απαθανάτισαν τον 44χρονο νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση, και στη συνέχεια διέρρευσαν το βίντεο στα μέσα μαζικής

ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας αστυνομικός υποστηρίζει ότι απαθανάτισε το θύμα, προκειμένου να αποστείλει την εικόνα στους ανωτέρους του, για να τους ενημερώσει, ενώ ο δεύτερος ότι το ανέβασε σε «ομαδική συνομιλία» αστυνομικών και δεν τον διέρρευσε εκείνος στα μέσα ενημέρωσης.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ζητήθηκε έρευνα για το εάν παραβιάζεται το υπηρεσιακό απόρρητο και με τη διαρροή βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, στα οποία απεικονίζεται η σκηνή της δολοφονίας, στον Νέο Κόσμο.

Related...Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 44χρονου«Greek mafia»- Νέος Κόσμος: Τι λέγεται για το συμβόλαιο θανάτου στον «Ζαμπόν»Νέος Κόσμος: Δεν άντεξε το θωρακισμένο τζιπ τις 100 σφαίρες του καλάσνικοφ
Keywords
Τυχαία Θέματα