Η Μπίλι Άιλις σε παγκόσμια περιοδεία: Σε ποιες ευρωπαϊκές πόλεις θα εμφανιστεί

Η Μπίλι Άιλις στο Coachella, 13 Απριλίου 2024. (Christina House / Los Angeles Times via Getty Images)

Η Μπίλι Άιλις ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της «Hit Me Hard and Soft», όπως τιτλοφορείται το τρίτο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου

Η

βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, θα κάνει από το φθινόπωρο του 2024 μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ένα τουρ διάρκειας 10 μηνών, που περιλαμβάνει εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική -πρώτη συναυλία στο Κεμπέκ του Καναδά, στις 29 Σεπτεμβρίου- την Αυστραλία, αλλά και την Ευρώπη. 

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της στην Ευρώπη είναι η Στοκχόλμη τον Απρίλιο του 2025 και ακολουθούν το Όσλο, η Κοπεγχάγη, το Αννόβερο, το Άμστερνταμ και το Βερολίνο, η Κολωνία, η Πράγα, η Βιέννη, η Μπολόνια, το Παρίσι, η Βαρκελώνη. 

Μόνο στη Βρετανία θα δώσει 12 συναυλίες και πιο συγκεκριμένα, δύο στη Γλασκώβη, έξι στο Λονδίνο και τέσσερις στο Μάντσεστερ. 

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η Αθήνα δεν περιλαμβάνεται στην περιοδεία της. Η προπώληση των εισιτηρίων ανοίγει στις 3 Μαΐου.

Γνωστή για την ευαισθησία της σε θέματα περιβάλλοντος, η Μπίλι Άιλις έχει δηλώσει ότι στόχος της είναι η μείωση του του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της μουσικής της. Σύμφωνα με το BBC, θα συνεργαστεί ξανά στην περιοδεία της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Reverb, που εργάζεται για την προώθηση της βιωσιμότητας στη μουσική βιομηχανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Mufasa: The Lion King», 30 χρόνια μετά τον Βασιλιά των Λιονταριών

Οι Rolling Stones ξανά σε περιοδεία - Πρώτος σταθμός το κατάμεστο NRG Stadium του Χιούστον

Έρευνα: Πόσα λεπτά είναι η ιδανική διάρκεια μιας ταινίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπίλι Άιλις,bili ailis