Θεσσαλονίκη: Εγκατέλειψαν αυτοκίνητο στις ράγες τρένου μετά από τροχαίο και εξαφανίστηκαν

Ανάποδα στις σιδηροδρομικές ράγες βρέθηκε το πρωί ένα όχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά χωρίς οδηγό ή επιβάτες, οι οποίοι το εγκατέλειψαν.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 7 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία του, στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου και Σοφοκλή Βενιζέλου στον Εύοσμο, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και κατέληξε στις σιδηροδρομικές

γραμμές, όπου και αναποδογύρισε. 

Τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί για να διερευνήσουν τι ακριβώς είχε συμβεί, καθώς και υπάλληλοι του ΟΣΕ για να απομακρύνουν το όχημα, το οποίο παρέμεινε στις ράγες για περισσότερο από μία ώρα. Το αυτοκίνητο έχει ζωγραφισμένο ένα καλάζνικοφ στην πόρτα του, ενώ δεν είναι κλεμμένο.

Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό στις 10.20 το πρωί και τα προγραμματισμένα δρομολόγια των τρένων έγιναν κανονικά, χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις.

Η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή είναι σε κυκλοφορία και από αυτήν περνούν κυρίως εμπορικές αμαξοστοιχίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΦύλο, εκμηχάνιση, τεχνολογία, πολιτικός πολιτισμός, πολιτική υπόσταση και δημοκρατικές βαθμίδεςΝέος Κόσμος: Δεν άντεξε το θωρακισμένο τζιπ τις 100 σφαίρες του καλάσνικοφΝέες ισορροπίες σ΄έναν κόσμο που έχει ήδη αλλάξει
Keywords
Τυχαία Θέματα