O «γύπας» Βράνιες… απειλεί κι άλλη σέρβα τραγουδίστρια με γυμνές φωτογραφίες

Την ώρα που ήρθαν στη δημοσιότητα νέο βίντεο και φωτογραφία που έστειλε η Γέλενα Καρλέουσα (σύζυγος του παίκτη Ντούσκο Τόσιτς αγωνίζεται στην Κίνα και την Γκουανγκζού) στον Όγκνιεν Βράνιες σε συνέχεια του ερωτικού σκανδάλου που έχει συγκλονίσει τη Σερβία και τη Βοσνία, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ παρουσιάζεται να απειλεί κι άλλη σέρβα τραγουδίστρια με γυμνές εικόνες.

Ο διεθνής άσος της Άντερλεχτ φέρεται να κρατάει αρχείο με γυμνές φωτογραφίες πρώην δεσμών, καθώς παρουσιάζεται να απειλεί τη 43χρονη σέρβα τραγουδίστρια, Ντάρα Μπουμπαμάρα. Την… απειλεί ότι θα της συμπεριφερθεί όπως της… Γελένα Καρλέουσα.

“Intimni život je nešto sveto, a to što je Vranješ uradio je zločin”, kaže Dara Bubamara… https://t.co/ED8y9a9VoX

— PRVA (@PrvaSrpskaTV) 22 Ιανουαρίου 2019

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ είχε παλαιότερα δεσμό με την σέρβα τραγουδίστρια, η οποία είναι επίσης και αυτή ξανθιά με πλούσιο μπούστο. Ο βόσνιος στόπερ και η Ντάρα χώρισαν, όμως, μόλις αυτή έμαθε για την παράλληλη σχέση του με την Καρλέουσα, αλλά χωρίς να δώσει στον ποδοσφαιριστή εξηγήσεις.. Η Ντάρα Μπουμπαμάρα με αφορμή το ερωτικό σκάνδαλο του Βράνιες και της Καρλέουσα πήρε θέση υποστηρίζοντας τη συμπατριώτισσα και συνάδερφο της.

Αυτό δεν άρεσε στον Όγκνιεν που φέρεται σύμφωνα με τα σερβικά σάιτ να απείλησε την Ντάρα πως αν δεν βουλώσει το στόμα της θα δει στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες που του είχε στείλει η ίδια. «Ντάρα, θα δημοσιεύσω τις γυμνές φωτογραφίες του, αν δεν κλείσεις το στόμα σου. Θα σε κάνω σαν την Γελένα», λένε πως της είπε ο Βράνιες.

O ovoj emisiji će se dugo pričati… U ponedeljak od 20:30 ne propustite Glamur specijal sa Darom Bubamarom

Keywords
Τυχαία Θέματα