Σοβαρά επεισόδια στο Νεοχώρι σε αγώνα μπαράζ – Έξι αστυνομικοί στο νοσοκομείο (video)

Από επεισόδια στιγματίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία το παιχνίδι της ΑΕΜ Μεσολογγίου στο Νεοχώρι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με αποτέλεσμα έξι αστυνομικοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η φιλοξενούμενη πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 και κέρδισε την άνοδο, αλλά σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, όταν βγήκαν από το γήπεδο, πέταξαν προς τις διμοιρίες των αστυνομικών, φωτοβολίδες, πέτρες και κροτίδες,

με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έξι αστυνομικοί για τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας τραυματίστηκε πιο σοβαρά και παρέμεινε για νοσηλεία.

Μετά το περιστατικό που «αμαύρωσε» τον αγώνα των playoffs που έδωσε την άνοδο στην ΑΕΜ, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ δικογραφία σχηματίζεται κατά αγνώστων για τον νόμο περί αθλητικής βίας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης – για τον έναν εκ των έξι αστυνομικών- και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Να σημειωθεί πως οι τρεις από τους έξι αστυνομικούς, θύματα της επίθεσης των οπαδών, ήταν από τη διμοιρία που είχε φτάσει για ενίσχυση από το Αγρίνιο.

Αργότερα, θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΜ από το Νεοχώρι, φίλοι της ομάδας στο Μεσολόγγι. Είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και τελευταίας των play-offs της Α΄ κατηγορίας:

ΑΟ Χάλκειας – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 4-8
Όμηρος Νεοχωρίου – ΑΕ Μεσολογγίου 1-2

Η τελική βαθμολογία:

1.ΑΕ Μεσολογγίου 22
2.Ομηρος Νεοχωρίου 20
3.ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 9
4.ΑΟ Χάλκειας 0

Πηγή: agriniopress.gr/sportstonoto.gr/aitosports.gr

Φωτογραφίες: thematch.gr/aitosports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα