Γίνεται «Τούρκος» και συμπαίκτης του Μήτρογλου ο Σάμαρης;

Το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου – λήγει τον Ιούνιο – του Ανδρέα Σάμαρη με τη Μπενφίκα καλά κρατεί στην Πορτογαλία, αλλά με βάση τα ρεπορτάζ του τουρκικού Τύπου, η Γαλατασαράι… καραδοκεί για την απόκτηση του διεθνή άσου.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο έλληνας άσος έχει δεχτεί την καλύτερη πρόταση, για να φύγει από τους «αετούς» και να συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα, μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου. Οι δυο τους ήταν, άλλωστε, συμπαίκτες στους «αετούς» της Λισσαβώνας.

Να θυμίσουμε ότι η Μπενφίκα πρόσφερε στον Σάμαρη την ανανέωση του συμβολαίου

του, που λήγει το καλοκαίρι, έως το 2023 αντί 1 εκατ. ευρώ, με τον έλληνα μέσο να ζητάει 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η τουρκική αθλητική εφημερίδα «Fanatik», υπογραμμίζει πως η «Γαλατά» είναι διατεθειμένη όχι μόνο να καλύψει τις απαιτήσεις του Σάμαρη στην Μπενφίκα, αλλά να του δώσει και περισσότερα χρήματα, με μια πρόταση συμβολαίου ύψους 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Samaris’te flaş gelişme! Galatasaray’a…

Galatasaray’ın listesindeki Andreas Samaris, Benfica’dan kopuyor.Devamı için tıklayınızhttps://t.co/anbrGfinAO

— fatoş ‏ ‏ (@fatoskilic5) 25 Απριλίου 2019

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος των «αετών», Λουίς Φιλίπε Βιέιρα τόνισε πως είναι αποφασισμένος να κρατήσει… σκληρή στάση με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου και τότε σας αναφέραμε ότι πρόκειται για κινήσει τακτικής.

Επίσης, ο Κώστας Μήτρογλου έδωσε, μέσω twitter, απάντηση – και ήταν σε σκληρό… ύφος – στα δημοσιεύματα που θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από την Γαλατασαράι τον Ιούνιο, ένα χρόνο πριν από την λήξη του δανεισμού του από την Μαρσέιγ.

Galatasaray’a yazılan Samaris için resmi açıklama https://t.co/ook0NZtZxN pic.twitter.com/Hulg8QAu3x

— Galatasaray Haber (@futbolarena_gs) 25 Απριλίου 2019

****

Στην Ιταλία, μπορεί δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα σε Αγγλία και Ιταλία, να φέρουν το Κώστα Μανωλά άλλοτε πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλες φορές στη Γιουβέντους, αλλά η ιστοσελίδα «Leggo», που ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα της Ρόμα, τονίζει πως ο διεθνής έλληνας αμυντικός δεν θέλει να φύγει από την ιταλική πρωτεύουσα το καλοκαίρι.

«Η ρήτρα των 36 εκατομμυρίων, η οποία θα απελευθέρωνε τον Έλληνα αμυντικό, είναι δελεαστική για αρκετές ομάδες, αλλά ο Mανωλάς είναι πολύ καλά στην πρωτεύουσα και δεν θέλει να φύγει από τους Ρωμαίους. Σε αυτό το σημείο θα μπορούσε να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση ανανέωσης, η οποία θα οδηγούσε σε ετήσιες αποδοχές 3 έως 4 εκατομμυρίων ευρώ», έγραψε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Corriere di Torino påstod att Kostas Manolas accepterat en flytt till Juventus i sommar men ska man istället tro Leggo vill den grekiska landslagsförsvararen istället förhandla fram en förlängning med Roma och gå från €3m till €4m per säsong plus bonusar. pic.twitter.com/TXI1oTGIUy

Juventus Club Svezia (@ClubSvezia) 24 Απριλίου 2019

Σίγουρα και αυτό το θέμα αναμένεται να έχει πολλά «επεισόδια» ακόμα… Να θυμίσουμε ότι σε θέμα της «Corriere dello Sport», ο 28χρονος άσος είναι μέσα στους παίκτες που θέλει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να ενισχυθεί η Γιουβέντους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Manolas, bye bye Roma: la Juve prepara i 36 milioni della clausola https://t.co/cuR58hJUJR pic.twitter.com/CPqcWwwZb7

— FansCalcio.it (@FansCalcio) 25 Απριλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα