Πόλο: Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών στο World League, 16-12 από την Ισπανία

Με ήττα συνέχισε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του World League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 16-12 από την Ισπανία στην Τεράσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, και «μέτρησε» τη δεύτερη ήττα του στα προκριματικά, καθώς προηγήθηκε αυτή από την Ουγγαρία στον Πειραιά

(23/12).

Υπενθυμίζεται ότι η «γαλανόλευκη» προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει στις 12 Ιανουαρίου στη Βουδαπέστη, ενώ το τουρνουά, στο οποίο θα μετάσχει στο Ντουναουϊβάρος της Ουγγαρίας το διάστημα 4-6/1, θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» της ενόψει της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 6-5, 3-1, 2-2

Οι συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μίγκελ Όκα): Έστερ, Μπαχ, Έσπαρ Α. 1, Ορτίθ 3, Ταράγκο 5, Γκονζάλεζ 2, Έσπαρ Κ., Πένια 1, Φόρκα 1, Αθνάρ, Γκαρσία 1, Λέιτον 2, Σάντσεζ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου.

Ο προπονητής της εθνικής, Γιώργος Μορφέσης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το σημερινό παιχνίδι ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσιάστηκε βελτιωμένο στην επίθεση αλλά όχι και στην άμυνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία.

«Ήμασταν βελτιωμένοι στην επίθεση, αλλά όχι στην άμυνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του World League με την Ουγγαρία», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε στην μέση της προετοιμασίας μας και αγώνες τέτοιου επιπέδου μας βοηθούν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Θα δώσουμε δύο αγώνες προετοιμασίας εδώ στη Βαρκελώνη τις επόμενες ημέρες, για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Πόλο: Δεύτερη ήττα για την Εθνική γυναικών στο World League, 16-12 από την Ισπανία - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα